Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 11.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 11.05.19

Дневен хороскоп – събота – 11.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

До обяд е удачно време за бързи и краткосрочни дела

Овен – Денят няма да донесе някакви специални изненади. Следвайте интуицията си, която днес е силна. Мнозина ще се натъкнат на знаци, по е важно да можете да ги изтълкувате правилно. Обърнете внимание и на сънищата си, подсъзнанието също се опитва да ви каже нещо.

Телец –Възможностите, които денят ви предоставя, трябва да бъдат използвани максимално. Упоритостта, която ви е присъща, понякога предизвиква конфликти с другите, а гордостта не ви позволява да се извините на обидените.  Основната задача на този ден е да подобрите отношенията си.

Близнаци – Денят няма да е много лесен за вас. Концентрирайте се върху задачите си и не допускайте да се разсейвате с празни разговори и странични неща. По-добре е да планирате деня си по от рано и да не се отклонявате от набелязаното. Ако имате проблеми със стомаха, минете на лечебно гладуване.

Рак – Днес се стремете да избягвате самотата, възползвайте се максимално от контактите си с другите. Трябва да се вслушвате в мненията на околните, но само на тези, които са позитивно настроени към вас.

Лъв – Днес лесно ще се откроявате от тълпата. За да може всичко да върви добре, трябва да помислите предварително как ще прекарате деня, планирайте го буквално за всяка минута. Това наистина е много благоприятен период.

Дева – Бъдете внимателни, не давайте празни обещания, не обиждайте никого, не пожелайте зло дори в мислите си. И доброто, и лошото ще ви се върнат стократно. Така че от дъното на сърцето си пожелавайте само здраве и благополучие. Работете върху укрепване на връзките си.

Везни –Прекрасен ден за Везните. Вие обичате равновесието в живота и днес ще го постигнете. Основното нещо е да се използва рационално наличната енергия. Не я губете за дреболии. Може да посветите деня за почивка, но тя трябва да бъде активна.

Скорпион – Денят може да ви подложи на изпитание. Избягвайте провокациите, обидните коментари и неприятните изказвания. По-добре е да се уедините или ако н е възможно, по-малко да общувате. Идеално ще ви се отрази сеанс по аромотерапия.

Стрелец –Днешният ден е сякаш създаден само за вас. Правете всичко само с добри намерения, влагайте смисъл. Изключително е важно да бъдете честни със себе си и другите. Добро време за разширяване на вашите интелектуални хоризонти и възгледите ви за света.

Козирог – Днес ще се радвате на значителен енергиен приток. Тази енергия обаче може да бъде както положителна, така и отрицателна, зависи накъде ще я насочите и за какво ще я използвате. Не прекрачвайте зоната на добрите намерения и цели. Всяко зло се връща като бумеранг.

Водолей –Днес с младежка стръв и жар ще се хвърлите в насъщните дела, но все така ще става, че по-дребните неща, ще отвличат вниманието ви от основните. Привечер ще разберете, че не сте успели да свършите почти нищо.

Риби – Днес повечето от вас ще бъдат изпълнени с позитивни емоции. Със здравето не би трябвало да имате проблеми. Необходимо е само да се погрижат тези, които имат слаба дихателна система и страдат от хроничен бронхит.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До обяд – Удачно време за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Добре е да отправите своята активност към изпълнение на вашите замисли и планове, само че бъдете по-предпазливи. Внимавайте какво казвате, макар и на шега, защото думите имат почти магическа сила. Всяко казано нещо може да се въплъти в реалността. Избягвайте да словоблудствате.

След 12 ч - Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Да проведете времето в малки компанията на близки и верни приятели ще ви се отрази добре. Приемайте с радост всички изменения и бъдете открити към новото. Всичко, което се случва приемайте като необходимост и като някакъв божествен знак, който непременно трябва да се усвои.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети