Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 12.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 12.12.21

Снимка:

Овен – Може да ви се струва, че днес всички се хващат за всяка казана дума от вас. Няма причина обаче да се притеснявате. Не е нужно да поемате инициативата за решаване на всеки проблем. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко ще се нареди без вашето пряко участие.

Телец – Днес е възможно да се почувствате леко неудовлетворени и вероятната причината за това да са финансите. Те наистина могат да създадат сложно усещане. Звездите ви съветват сега да бъдете предпазливи във всичко – пазаруване, отношения, по всякакви въпроси.

Близнаци – С всички планове, които имате наум, лесно ще можете да се справите. Споровете и твърде емоционалното общуване е добре да се избягват в днешния ден. Нужно е да си починете на спокойствие и да съберете сили, от които ще имате нужда през следващите дни.
Рак – Денят ще е донякъде добър, дори да не ви се струва така. Не забравяйте, че влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава и не се разстройвате, ако нещо не се получава както сте очаквали. Недейте да проявявате капризи. Избягвайте споровете.

Лъв – Бъдете готови да изоставите плана, който сте набелязали и може да се наложи да правите нещо съвсем различно. Днес лесно ще съгласувате своите интереси с тези на близките ви. В личния ви живот все още има динамика и възможност да влияете върху случващото се със собствените действия.

Дева – Днес ще изпитвате положителни емоции като цяло. Гледайте да свършите само най-неотложното в къщи и ако обстоятелствата позволят, отделете малко време и за себе си или за вашето любимо хоби. Времето предразполага да се отпуснете в леглото с книга в ръка или пред телевизора.

Везни – Днес сте склонни  да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. Всеки избор, който направите в този ден, ще има по-голямо влияние върху бъдещето, отколкото очаквате. Да разгледате всички алтернативи, разбира се е в собствения ви интерес.

Скорпион – Приливът на енергия ви е обезпечен, а жизненият тонус се повишава. Ще се почувствате доста ентусиазирани и вдъхновени от нещо. Изпълнете ангажиментите си, но си оставете време за срещи и разговор с приятели или поне се наспете добре.

Стрелец – Вероятно имате дълъг списък от задачи за вършене, но с повишен дух ще се справите с всички тях. Не забравяйте, че трябва да остане време и за заслужена почивка. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, сега избягвайте да се задълбочавате в обсъждането на опасни теми с партньора ви.

Козирог – Днес ще отделите повече време да обмисляте бъдещите си планове и дела за новата седмица, отколкото да се заемете с други по-практични неща. Какво пък, неделята си е ден за шматкане. Независимо за какво става въпрос, вслушайте се в съветите на близките ви хора.

Водолей – Днес сте решени да завършите всички неща, които сте отлагали, въпреки че денят е по-подходящ за планиране и почивка, а не за активни действия. Изкушавате се да пробвате нещо ново, но ако чувствате някакви съмнения, по-добре не започвайте.

Риби – Днес интуицията ви е силна, но не трябва да разчитате изцяло на нея. Опитайте се да не се вглеждате твърде напред в бъдещето. Достатъчно е да правите всичко, което е по силите ви, тогава обстоятелствата ще се развият успешно.

 Съветите на Фортуна

Настъпва период на съблазни, илюзия, измама, заблуда. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Нужно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате! Не е желателно да се напрягате и да се опитвате да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация.

Ако имате притискане в областта на гърдите, това е знак, че са се натрупали много проблеми и трябва да се обърнете към усвояване на духовното. За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония (съответно тамян) и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им.  


Топ новини

виж още

Актуална тема