Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 1.1.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 1.1.2022

Снимка:

Овен – Започвате новата година в приятно настроение, изпитвайки щастливи, любящи моменти. Можете да имате мистично преживяване, което прави определени събития разбираеми. Можете смело да планирате бъдещето си.

Телец – Започвате новата година в емоционално състояние. Може да сте сред група приятели, но може да си почивате и на топло у дома. Мислите за възможностите си, поглеждате дълбоко в нещата и се настройвате за радикална промяна.

Близнаци – Не мислете повече за миналото, по-добре се съсредоточете върху бъдещето си, това, което е пред вас. Използвайте сърцето си, а не логиката, за да намерите отговори на въпросите си. Опитайте се да се отпуснете малко, тъй като ви трябва много почивка.

Рак – Време е да заключите вратата зад себе си, която ще ви спре да се наслаждавате на живота, който заслужавате, ако я държите още отворена. Защо ви е това, което очевидно не е добро за вас? Решението е да го пуснете.

Лъв – Събуждате се в добро настроение, защото се сбогувахте със старата година в солидарност, а сега с нетърпение се подготвяте за нови задачи. И в подкрепа на семейството си, можете да сте сигурни.

Дева – Това е време, когато можете да укрепите и процъфтявате смислените си взаимоотношения и да разрушите лошите. Емоциите ви трябва да бъдат изразени, а не потиснати - въпреки че това никога не ви е било лесно. Живейте само за настоящето!

Везни – Да давате съвети, да се опитвате да убедите някого в този ден е безполезно, така че дори не си струва да хабите енергия за него. Сериозно помислете за нови цели и най-важното - да разработите конкретен план за постигането им.

Скорпион –Днес се чувствате доволни, имате много планове за новата година. Очаквате бъдещето със задоволство, знаците са обнадеждаващи. Не се притеснявате за промените: това са нещата, които ще ви донесат щастието и спокойствието, които искате.

Стрелец –  Избягвайте да влизате във всякакви спорове – не и този ден! Буквално изневиделица, те могат да доведат до конфликти. За да предотвратите това да се случи, стойте у дома, прочетете книга или да гледайте филм.

Козирог – Често криете своята нежност и преданост под грубо наметало. Опитвате се да стоите далеч от всякакви сантиментални и емоционални прояви. Поставяте си високи изисквания и не толерирате никаква слабост в себе си.

Водолей – Ежедневната рутина може да бъде нарушена от внезапна непреодолима сила на обстоятелствата. Не бързайте нито с изявленията, нито със заключенията. Решавайки проблемите набързо, съществува риск само да ги влошите и да направите грешки.

Риби – Започвате новата година, изпълнени с надежди. Насладете се на леки разговори с приятели, смейте се много, погледайте любимите си филми, видеоклипове, слушайте музика. Забавлявайте се и се опитайте да съберете възможно най-много положителни импулси и преживявания.

Съветите на Фортуна

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. Правете всичко с усмивка. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете.

На 1 януари празнуват Васил, Васко, Василка, Василена, Васена, Васка, Веселин, Веселина, Веско, Весела, Веска, Босилко, Босилка. Името Васил има гр. произход и означава царски или царствен. Името Веселин има бълг. произход и означава весел, жизнен. Днес се отслужва Василева литургия. В първия ден на годината църквата чества две големи събития в историята си - Обрезание Господне и Св. Василий Велики. На осмия ден от своето раждане при обрязването си (древен еврейски обичай) Христос получава името Исус. Днес се приключва осемдневният цикъл на рождественските дни. А Св. Василий е бил виден византийски богослов, философ и писател. Той е създателят на Светата Василиева литургия, която е запазена и до днес и се изпълнява 10 пъти през годината. Св. Василий я отслужва за последен път на 1 януари през 379 год. и същата вечер умира. Най-характерният български обичай днес е сурвакането.  


Топ новини

виж още

Актуална тема