Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 12 ноември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 12 ноември 2022

Дневен хороскоп – събота – 12 ноември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес е малко вероятно да имате нови постижения, а продуктивните действия често ще бъдат заменяни с пасивни „добри намерения“. Препоръчително е да не се демонстрира войнственост, а дружелюбие и добра воля.

Телец – Днешният ден може да добави дребни проблеми и емоционални преживявания, но космическата атмосфера ще бъде по-скоро положителна. Може да се вдъхновите от перспективата да направите добро дело или да помогнете на приятел.

Близнаци – Звездите ви препоръчват в днешния ден да направите малка пауза във външната активност или просто да намалите натоварването и да поставите здравето си на първо място. Трябва да изоставите излишните притеснения.

Рак – Мнозина ще предпочитат своите нужди, настроение и интуиция, което не винаги е от полза за самите вас. Малка грешка или проявата на малка слабост ще се отрази на бъдещето. По-добре да се въздържате от шопинг, радикални стъпки, финансови и кариерни решения.

Лъв – Днес ще ви е трудно да не се поддадете на общото вълнение. Около вас може да цари атмосфера на вдъхновение. Мнозина ще дадат воля на емоциите и творческото си въображение. Звездите нямат нищо против да ви осигурят късмет и подкрепа.

Дева – Днес ще бъдете доста непостоянни в настроенията и вкусовете си и ще сте зависими от променящата се среда и емоциите на околните. Възможни са прояви на разсеяност, лековерност, разпуснатост, отдаване на собствени и чужди капризи.

Везни – Днес нямате нищо против да излезете извън правилата и границите. Възможно е да изпитате внезапен прилив на работоспособност, прилив на чувства, изблик на щедрост или желание за разточителство. Придържайте се към златната среда и бъдете умерени.

Скорпион – Днес ще сте склонни да проявите ненавременна екстравагантност. Също така може да бъдете провокирани към небрежно боравене с всякакви ресурси: парите могат да „изтичат“ през пръстите ви. Въпреки възможността за някои добри находки, пазаруването е нежелателно.

Стрелец – Днес можете да бъдете привлечени от старо приятелство, отминала романтична история или изоставен творчески проект. Динамичната и необичайна атмосфера на деня ще ви увлече. Не е най-добрият ден за управление на пари.

Козирог – Днешният ден може да направи суровите Козирози по-малко твърди, целенасочени и категорични. Вашата решителност леко ще се разклати, ако бъдете пропити от емоционални нотки и се поддадете на сантименталност.

Водолей –Днес ще имате късмет като отделни индивиди, ще имате възможност да привлечете други хора, които биха могли да подпомогнат вашите дела. Струва си да се възползвате от момента, привилегиите не траят вечно.

Риби – Днес трудно ще бъдете обективни. Вероятно ще поискате да украсите заобикалящата реалност, да преувеличите собствените си перспективи или да разчитате на тези, които явно идеализирате. Максимализмът винаги е опасен.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Всеки човек си има свое „огледало”, в което вижда света. По това, което ни се случва в днешния ден може да се определи какво е то: дали е криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Например, ако сте изправени пред завистта на хората около вас, от това може да се направи прост извод, че вие сами сте способни да изпитвате това чувство и дълбоко в душата си се притеснявате от успехите на ваши приятели и познати. 

Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме и приемаме като отражение на нашата същност. Да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. По-малко да се спи.

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати