Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 12.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 12.09.2020

Снимка:

Овен - Ако не се чувствате бодри още от сутринта, по-добре да не се натоварвайте и не поемате отговорности. Възможно е да се наложи да вземете някакви решения. В интимните си отношения се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

Телец - Днес ще можете да наложите авторитета си. В някои отношения трябва да бъдете по- инициативни. Постарайте се да отделите повече време на членовете на семейството и не се изнервяйте поради незначителни проблеми.

Близнаци - Днешният ден е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, отколкото на конкретни действия. Ако не се контролирате в действията и изказванията си, може да имате проблеми. Мнозина от вас ще бъдат обзети от романтични чувства.

Рак - Ден, в който могат да се надигнат вашите пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и у вас. Съществува голяма вероятност лесно да се да поддадете на илюзии, измами и заблуди.

Лъв - Държите за сега всичко под контрол, но е време да приключвате вече с някои дела. Бъдещите си планове правете грижливо и обмислено. Планетарните влияния носят вдъхновение, помагайки да се прояви въображение и креативност в любовни отношения.

Дева - Ако търсите съвети, обръщайте се към хора, чийто професионализъм и компетентност са безспорни по дадените въпроси. В отношенията с близките могат да настъпят незначителни спорове, които веднага ще съумеете да туширате.

Везни - Като цяло денят е благоприятен. Жизненият ви тонус е достатъчно висок, обаче ще ви липсват стимули за работа и действия. В личните отношения могат да изплуват стари проблеми или разногласия.

Скорпион - Важните за вас въпроси, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

Стрелец - Приемайте съветите и предложенията на другите, но първо проверявайте тяхната осъществимост и полезност. В главите ви също се оформят нови идеи, призвани да играят важна роля във вашия живот.

Козирог - Днес ще бъдете движени от алтруизъм. Ще се откажете от едни планове за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените спорове.

Водолей - Звездите ви съветват да се въздържате от излишна суета и бързане.  Не се опитвайте да ускорите потока на нещата и не забравяйте за предпазливостта. Само балансираният подход ще ви помогне да постигнете целите си. 

Риби - Денят се очертава да е добър, но с малката уговорка да не се поддавате на никакви провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Избягвайте да обсъждате клюки, може да се озовете в неприятности.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Всичко, което се случи в днешния ден, може да се нарече „много шум за нищо”. Постарайте се да се успокоите и спокойно да размислите върху ситуацията. Може да ви подтикват към активни действия, но по-скоро нито полза, нито смисъл ще има в тях.

Този ден дава възможност да се познае мъдростта на земния живот, не за сметка на проявление на външните сили, а за сметка на работата вътре в себе си, със своето подсъзнание. Всеки човек има своя вътрешен глас, чрез който разговаря с него неговият ангел-хранител и в този лунен ден особено силно се усеща този глас. Главното условие е да можете да го разбирате. Едва ли ще чуете гласът на Висшите сили, ако сте потънали в грижи, разпри със съседите или членовете на семейството. Тогава с вас общува не ангел-хранител, а личният ви бяс-изкусител, а неговите съвети още повече ще заплетат възлите в живота ви.

Време за преоценка на ценностите и за изправяне на допуснатите грешки през последните седмици. Определете причините за неудачите и работете над грешките си. Променете отношението си към себе си, към ставащото, избавете се от всичко отживяло и от това, което ви пречи да живеете щастливо.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема