Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 12.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 12.10.19

Дневен хороскоп – събота – 12.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Време за действия. Не се притеснявайте, Луната е на ваша страна. Днес общуването ще донесе само положителни емоции и ако някой около вас започне конфликт с вас, това е знак, който помага да разберете недоброжелателите си. Зачеркнете ги от живота си без съжаление.

Телец – Това може да бъде ден на радикална промяна. Не се страхувайте да вземате решения, не се страхувайте от трудности, изобщо не мислете за тях. Всичко, започнато в този ден, ще успее, а ако не, то по-късно ще се върнете и ще го довършите.

Близнаци – Днес имате възможност напълно да промените живота си и то изключително към по-добро. Спрете да мислите за другите. Време е да обърнете внимание и да се погрижите за самите вас. Не се надявайте, че всичко ще се получи от само себе си. Ще трябва да положите много усилия, но си заслужава. 

Рак – Използвайте възможностите на деня, не пропускайте шанса даден от съдбата. Избягвайте конфликтните личности, не влизайте в разправии, защото ще загубите ценна енергия. Купете си лотариен билет, рискът в този ден е повече от оправдан. Слушайте само вътрешния си глас. 

Лъв – Благоприятен период най-накрая да преминете от думи към действия. Можете да разчитате на помощта на Висшите сили, но не мислете, че всичко ще бъде решено без вашето участие. Има шанс за финансова печалба. Опитайте си късмета с лотариен билет.

Дева – Период на вземане на сериозни решения и начало на активни действия. Не се занимавайте с дреболии. Този ден е най-успешният през целия лунен месец, използвайте възможностите, които ви се предоставят. Ще се справите и с по-трудните неща.

Везни – Ден за решителни действия. Може да промените хода на събитията. Вдъхнете живот на идеите си. Забравете за проблемите на други хора, мислете изключително за себе си и за своите близки. 

Скорпион – Днес може да бъде повратна точка в живота на мнозина. Това не е моментът за размисъл и изготвяне на план за действие. Време е да вземете решение, да си поставите цел и да направите всичко, за да я постигнете.

Стрелец – Не се колебайте да действате. Всичко е на ваша страна и благодарение на активността, която Луната ви дава, шансовете ви са поне удвоени. Разбира се, нищо няма да се получи от само себе си, дори не трябва да чакате това. Необходима е дълга и упорита работа. 

Козирог – Време да преминете от мислене към действия. Ще можете да се справите с най-трудните неща. Възможно е да ви отнеме цял ден, за да ги завършите, но сега е най-добрият период за това.

Водолей – Направете решителна стъпка, погрижете се за изпълнението на целите си. Няма риск за здравето, но тялото ви може да изпрати сигнали, които не могат да бъдат игнорирани. Те ще покажат не физическите проблеми, а преди всичко духовните.

Риби – Повишената активност ще донесе само полза, просто трябва да пренасочите силите си в правилната посока. Бъдете внимателни към хората, които са в близост до вас в този ден и ще можете да разберете кой е приятел и кой е враг. Без колебание зачеркнете тези от втората категория от живота си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Най-благоприятният ден за всякакви важни начинания. Чувствайте се свободни да популяризирате вашите предложения, има голяма вероятност да намерят отговор и да бъдат приети.  Все още можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот.

Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият ѝ шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Луна в Овен носи прекалена импулсивност и поради това лекомислие. Пазете се от огън и остри предмети.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати