Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 12.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 12.12.20

Дневен хороскоп – събота – 12.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всичко ще върви по план. С каквото се захванете лесно ще ви се отдава. Можете да си позволите да се отпуснете малко. Бъдете по-търпеливи към близките си. Вместо това проявете загриженост и разбиране.

Телец – Днес близките ви се нуждаят от вас повече от всякога. Следователно всяка друга работа ще трябва да бъде отложена и да се посветите на решаването на семейните проблеми. Между другото, Телецът ще се умори от това много повече.

Близнаци – Прекарайте деня си колкото може по-спокойно. Днес ще можете по-добре да изпълнявате рутинни задачи. Добър ден за решаване на лични проблеми. Грижете се за здравето си и не надценявайте силите си. 

Рак – Вашите действия могат да бъдат придружени от остри думи и упреци, така че не са изключени разногласията с близките. Важно е днес да не се ядосвате за дребни неприятности и да не мрънкате заради ежедневните проблеми.            

Лъв – Дори и целият свят да рухне, вие запазете спокойствие. Само спокойствието и вътрешното ви ядро ще бъдат ключът към успеха. Бъдете твърди като стоманата. Мислете по-малко за абстрактни неща.

Дева – Звездите ви съветват да бъдете предпазливи и да не вземате решения под влиянието на момента, независимо колко благоприятни изглеждат условията. Не трябва да бъдете прекалено чувствителни към всички възникнали неприятности и недоразумения. 

Везни – Днес ще ви е трудно да взимате решения и да действате бързо и решително. Търпението ще ви направи по-добра услуга, отколкото да предприемете действия. Бъдете дискретни, използвайте възможностите, но се опитайте да избегнете нежелани ситуации.

Скорпион – Всичките ви притеснения и проблеми ще минат на заден план. Не мислете повече за тях и не влизайте в никакви негативни разговори. Потърсете някой или нещо, което ще може да ви разведри.

Стрелец – Този ден има изгледи за бъде светъл и приятен – заслужавате го. Основното нещо е да не се противопоставяте на обстоятелствата, а да се оставите спокойно да се носите по течението. Препоръчително е да се занимавате с неща, които ви носят удоволствие.                            

Козирог – Това е спокоен ден, така че не се включвайте в някакви активни действия. Не е нужно да губите време за ежедневни задължения, ако не ви се прави нещо. Отдайте се на релаксираща почивка и дейности, които ви носят радост.

Водолей – Денят е спокоен и лесен. Мнозина ги очаква приятна изненада или добра възможност. Отпуснете се! Днес трябва да вървите по течението, без да се притеснявате за нищо. Правете само приятни неща.

Риби – Не хабете силите си в безполезни дейности. По-малко се задълбочавайте в негативните аспекти на живота. В крайна сметка ние сме архитекти на нашата собствена реалност. Колкото повече мислите за лошото, толкова повече то се проявява в живота.

Съветите на Фортуна             

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Могат да се случат дори чудеса. Постарайте се правилно да приемате това, което ви се случва, както хубавото, така и лошото.

Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати