Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 13.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 13.02.21

Дневен хороскоп – събота – 13.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес повече ще ви занимават мислите за личния ви живот, за проблемите, които ви притесняват. Старайте се да не се карате с близките си, трябва да се съгласявате спокойно с тях. Не забравяйте, че не сте съперници, а стоите от една и съща страна.

Телец – В днешния ден е особено подходящо да  се погрижите за близките си, да предприемете общи занимания, без значение дали за работа или за забавление. Доброто настроение  ще помогне да се справите с всичко бързо и лесно.

Близнаци – Днешният ден обещава да премине спокойно и предимно в домашни занимания.  Изпълнени сте с жизненост и енергия. Ако сте сдържани в думите и действията си, няма да имате никакви проблеми.

Рак – Вероятно имате дълъг списък с набелязани задачи, които трябва да свършите днес. Интуицията ви е засилена, но не трябва да разчитате единствено на нея. Ако правите това, което е необходимо, всичко ще се развива успешно.

Лъв – Готови сте да разчупите рамките на обичайното ежедневие. Звездите благоприятстват развитието на вашите дела. Разговор с приятели ще ви вдъхнови, ще се събуди желанието ви за забавления.

Дева – Вниманието ви ще бъде съсредоточено предимно върху домашните задължения. Бъдете внимателни, защото нещата могат да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта. Въздържайте се от критики, това може да обиди партньора ви и да провокира разправии.

Везни – Вие сте обхванати от противоречиви идеи и желания. Трудно ви е да решите какво точно да предприемете. Опитайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

Скорпион – Този ден е подходящ да се отдадете на  домакинските задължения, пазаруване на покупки за дома, решаване на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури.

Стрелец – Имате нужда да изпитате нещо вълнуващо и различно, което да освежи чувствените ви възприятия. Използвайте въображението си. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно.                                           

Козирог – Като цяло денят не е лош, можете да се възползвате от обстоятелствата. Очаква ви продуктивен ден, особено тези, които се занимават с интелектуална работа. Срещите, разговорите, презентациите, преговорите ще бъдат продуктивни.

Водолей – Днес ще преобладава доброто настроение. Ако в предишните дни сте били твърде заети и сериозни, сега можете да си позволите да се отпуснете и да бъдете по-разкрепостени. Вашите планове лесно могат да се променят в последния момент.

Риби – Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не бързайте да вземате важни решения под влиянието на импулсивността. Благоприятно време за семейни разговори и релаксираща почивка.

Съветите на Фортуна

Ден на астралното обновяване на тялото. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Не бъдете пасивни. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача.

Не трябва да се проспива днешният ден в пряк и в преносен смисъл. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления и разговори. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими. В този ден физическото натоварване е своеобразно средство за профилактика на душевни травми.

Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.                                                                  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати