Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 13.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 13.03.21

Дневен хороскоп – събота – 13.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Постарайте се да прекарате този ден в спокойна атмосфера, избягвайте конфликти с колеги или близки. Всякакви желания са осъществими, ако положите правилните усилия. Контролирайте импулсивността си.

Телец – Оформя се началото на ново нещо, което е готово да влезе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата.

Близнаци – Имате достатъчно сили да се справите с всички въпроси, но се опитайте да си изберете приоритети, за да не се претоварвате. Под влиянието на Луната в Риби интуицията ескалира, така че не пренебрегвайте вътрешните си усещания.                                                     

Рак – Не се опитвайте да решавате проблемите сами, доверете се на близките си.  Не насилвайте събитията, заемете  се с нещо приятно и полезно. Потърсете източник на вдъхновение във всичко, което ви заобикаля.

Лъв – Опитайте се да извлечете максимума от този ден: не се отказвайте от целта си, въпреки трудностите и препятствията. Ще проявите лидерство и сила, но не бъдете много самонадеяни. Не влизайте в конфликт с партньора, не го обвинявайте за всички неприятности.

Дева – Днес може да се наложи да се справяте с някои неотложни въпроси, които не са планирани. Позицията на Луната в Риби засилва сантименталността. Измислете си забавно занимание. Не трябва да се отдавате на тъжни мисли.

Везни – Прилив на умствена активност: идеите и плановете ще успеят. Пазете се от клюкари, споделяйте по-малко детайли от живота си. Прекомерната лековерност може да доведе до тъжни последици, не рискувайте репутацията си.

Скорпион – Луната в Риби засилва подозрителността. Не се препоръчва да се поддавате на импулса и преждевременно да започвате нова инициатива, защото може да стигнете до задънена улица. Приемете всичко, което се случва наоколо, напълно сериозно. 

Стрелец – Събитията от този ден имат дълбоко значение. Необходимо е да бъдете прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции. Положението на Луната в Риби може да повлияе негативно на семейните отношения.                                                                  

Козирог – Ако изпаднете в затруднение, силите на Вселената ще ви подкрепят. Доверете се на шестото си чувство, обърнете внимание на фините сигнали на околния свят, на случайните съвпадения. В действителност те не са случайни, всичко има смисъл. 

Водолей – Вие сте приятелски настроени и отворени към света. Добра идея е да прекарвате време с приятели. Съсредоточете се върху дългосрочните си планове. Може би ще помислите как да действате по-ефективно в бъдеще.

Риби – Звездите ви съветват да се грижите за себе си, тялото си и външността си. Добър ден, за да освежите външния си вид, да направите козметични и спа процедури, да се подстрижете и т.н. Ще блестите като звезда! Ако приятели ви поканят да прекарате време с компанията, не отказвайте.                                                                                                                 

Съветите на Фортуна

Новолуние в знак Риби в 12:22 часа. Всеки път в момента на раждането на Новолунието, Вселената задава задачи на хората за настъпващия лунен месец. Може да се появи усещане за тревога и безпричинен страх. Да се избягват разногласията и излишния стрес. Важен момент е настроението в този ден. Всяко нервно безпокойство и разстройство трябва да се избягват. 

Това са първите моменти на новия лунен месец. Следващите дни от месеца зависят от това как преминава първи лунен ден. Това е „основата“, която играе основна роля в планирането и развитието на предстоящите събития. Това е най-доброто време за планиране на бъдещето. Образно казано, това е пролетният период, когато се засяват нивите. Зърното пада в земята и започва да пониква.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети