Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 14.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 14.03.21

Снимка:

Овен – Споделете вашите притеснения, например с най-добрия си приятел. Ще видите, че ще почувствате облекчение, когато обсъдите проблемите си с някой, когото познавате и знаете, че можете да му се доверите и ще ви помогне.

Телец – Ако смятате, че имате твърде много работа за вършене, трябва да определите приоритетите си или да съставите график. Не притеснявайте хората около вас с оплакванията си. Опитайте се първо да мислите и рационално да прецените дали са оправдани.

Близнаци – Изпитвате нужда да излезете с приятели и да се забавлявате днес. Това е единственият начин да си прекарате добре. Опитайте се да контролирате нрава си в разговорите, които се провеждат в стремежа си да доказвате, че вашето мнение е най-меродавно.

Рак – Днес се чувствате затворени в себе си и нямате желание за каквото и да било. Не се притеснявайте за това. Жаждата ви за живот скоро ще се върне. Междувременно защо не си подредите нещата?                               

Лъв – Най-добре е да избягвате трудни разговори, които не водят абсолютно до никъде с вашия партньор днес. Съсредоточете се върху това, което е наистина важно и не позволявайте незначителните подробности да причинят недоразумение и да съсипят деня ви.

Дева – Определено не си струва да помагате на някой, който не го иска. Можете да използвате енергията си по много по-добри начини. Вие сте в подходящото настроение за забавление, така че не се колебайте и излизайте с приятелите си или дори сами. Със сигурност ще срещнете някого.

Везни – От една страна сте пълни с енергия и динамика, нетърпеливи да правите разни неща. От друга страна се дразните от начина, по който другите се държат и това ви влияе. Трябва да намерите своя баланс, също да укрепите имунитета си, тези дни сте уязвими.

Скорпион – Ако действате стратегически, можете да подобрите обстоятелствата и да постигнете напредък по много въпроси, които ви вълнуват и тревожат. Ако сте необвързани, звездите обещават нова и интересна среща по-късно днес.                                                                                   

Стрелец – Стъпка по стъпка и ще можете да се справите с много проблеми днес и да намерите решение. Ако сте необвързани, вашият чар и сексапил могат да привлекат интересни почитатели към вас.

Козирог – Семейните въпроси ще обхванат цялото ви внимание днес. Различни проблеми ще изплуват на повърхността. Те са свързани с вашето домакинство и семейство, както и с вашите финанси.

Водолей – Неочаквани събития може да ви причинят недоволство. Запазете спокойствие и сдържайте нервите си. Добре би било да спрете да затормозявате ума си и да се чувствате притеснени от всяко малко нещо.

Риби – Днес ви очаква положителен и ободряващ ден. Време е да седнете рамо до рамо с любимия човек, да мечтаете и да правите планове за бъдещето. И ако има някакви проблеми, които ви пречат, лесно ще можете да ги разрешите.

Съветите на Фортуна

Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи. Това, което се появява, възниква или се случва на 2-ри лунен ден, ще бъде полезно в бъдеще. Въпреки че може да ви се струва, че това не е така и че тези неща или събития няма да донесат никаква полза. Изхвърлете съмненията и кажете „благодаря“ на Висшите сили за тях - дори ако тяхното значение и необходимост все още не са известни.                        

Днес не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, нужно е да избягвате конфликтите на всяка цена. Всячески трябва да развивате в себе си щедрост и да не съжалявате за това, от което се освобождавате.

Може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това, към което ви тегли, значи е полезно за вас. Същото правило важи и за хората. Вие можете да почувствате с кого е нужно да общувате и кого трябва да избягвате.                                                                                                            


Топ новини

виж още

Актуална тема