Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 13.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 13.04.19

Дневен хороскоп – събота – 13.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

13.04. – До 11:00ч не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново

Овен – Днес трудно ще завършвате всичко. Може да срещнете някои малки усложнения в работата или плановете ви и трябва да сте готови да ги приемете. Възможно е да имате проблеми, свързани с напрежение. Необходим ви е някакъв вид релаксация.

Телец – Днес е възможно да сте възпрепятствани от някои закъснения, пречки, които ще се отразят на качеството на работата ви. Трябва да сте търпеливи, за да ги преодолеете. Направете нужните корекции. Денят не е добър за любовни отношения.

Близнаци – Препоръчително да не се занимавате с важни въпроси днес, защото няма да имате много късмет. Добре е да оставите малко работата настрана. Намаляването на имунитета ви може да бъде проблем.

Рак – Препоръчва се днес да рискувате възможно най-малко. Може да сте сигурни, че нещата ще се решат без вашата намеса, затова не форсирайте събитията. Ако общувате с човек, роден под огнен знак, скоро може да започнете по-близко приятелство.

Лъв – Не е добър ден за предприемане на важни дела или за сключване на нови бизнес сделки. Някои неща може да изглеждат примамливи, но са измамни и лесно ще се заблудите. В любовта се очертава малка стагнация. Проявете известно търпение към партньора си.

Дева – Днес ви очакват многобройни ангажименти, а може да почувствате недостиг на сили, за да ги вършите през цялото време. Вероятно ще имате нужда от повече почивка и сън, за да се възстановите. Увеличете приема на витамини и минерали, особено желязо.

Везни – Ако имате проблем с партньора си, отделете се един от друг за известно време вместо да се изяснявате в този момент. Погрижете се за бъбреците, които са подчертано чувствителни. По-малко приемайте течности. Ако вече имате проблеми с пясък или камъни, посетете вашия лекар.

Скорпион – Възможно е днес нещата да не се получат точно както сте ги очаквали. Може да попаднете на малки усложнения. Вие сте емоционално променливи. Проявете търпение в любовните отношения, а свободните да не търсят сега нова любов.

Стрелец – Имате цели, които още не можете да постигнете. Ще ви е нужно време. Възможно е да възникнат някакви препятствия днес, с които няма да ви е лесно бързо се справите. Не е изключено да получите стрес и съответно главоболие.

Козирог – Имате достатъчно енергия, за да се справите с вашите задължения. До обяд не предприемайте нищо важно. Внимавайте относно финансите. Избягвайте ненужните разходи и се опитайте да спестите пари. Партньорските отношения са малко нестабилни.

Водолей – Повечето ви задачи са рутинна работа за изпълнение и поради това концентрацията ви отслабва. Като цяло можете да се надявате на един по-спокоен ден, в който ще бъдете жизнени, енергични и няма да имате сериозни притеснения.

Риби – В момента емоциите ви са малко объркани. Понякога имате чувството, че партньорът ви не ви разбира, тоест - не оценява добрите ви намерения и се чудите какво да правите. Засега запазете позитивната си нагласа.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

13.04. – До 11:00ч не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново.

До 13:00ч – Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоки личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време.

След 13:00ч - Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате! Не е желателно да се напрягате и да се опитвате да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония (съответно тамян) и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети