Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 13.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 13.06.20

Дневен хороскоп – събота – 13.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Проявете повече отговорност към своите задължения, към поетите ангажименти и спазвайте дадените обещания. Действайте по-спокойно! Не се препоръчва бързото вземане на спонтанни решения и да не се форсират събитията.

Телец – В личните ви взаимоотношения не са изключени разногласия и конфликти. Имате силно желание да намерите разрешение на някои въпроси, обаче не е много подходящо сега да се обсъждат наболели теми.

Близнаци – Обстановката днес е малко нестабилна. Не разчитайте само на своето обаяние да ви помага в общуването. Впрочем препоръчително е да ограничите контактуването. Неприятна ситуация е на косъм да се случи, но може и да успеете да се разминете с нея.

Рак – Този ден не е от най-успешните. Въздържайте се да предприемате важни действия, особено след 16:00 ч. Старайте се да не повтаряте предишни грешки. Най-добре се посветете на домашните си занимания и задължения.

Лъв – Излишъкът на енергията ви може да ви подтикне към импулсивни действия. Добра възможност ще имате да проявите вашата информираност в приятелска среда, но не се надценявайте и самоизтъквайте. Бъдете по-скромни.

Дева – Много ви се иска да кажете на някого нещо – през целия ден ще е на върха на езика ви, но най-добре го преглътнете, защото трудно може да се предвиди как ще се развие ситуацията. Възможно е да има неприятни последствия.

Везни – Днес не избързвайте в действията и преценките си. Ако сте в домашна обстановка, позволете си да се отпуснете напълно. Тогава ще постигнете хармония и вътрешно спокойствие, което ще ви позволи да владеете ситуациите и взаимоотношенията си.

Скорпион – Днес не е най-подходящият ден за любовни срещи. Твърде голяма е вероятността срещата да започне със спречкване и да завърши със сериозно разногласие, последвано от взаимно разочарование.

Стрелец – Постарайте се правилно да организирате денят си и не бързайте нищо важно да започвате без достатъчно добро да сте обмислили всичко. Ще имате възможност да свършите много полезни неща на работа или у дома.

Козирог – Днес е важно е да запазите присъствие на духа във всяка една ситуация. Не позволявайте да ви провокират по никакъв начин. По-здравословно за вас ще е да не се намесвате в разрешаване на чужди спорове, още повече, ако не ви касаят лично.

Водолей – Енергията ви намалява, но вашата емоционалност се повишава и ще играе важна роля през днешния ден. Благоприятно е само за довършителни дела, а важните е препоръчително да ги отложите, най-вече след 16:00ч.

Риби – Жизненият ви тонус има тенденция към понижаване. Вашата емоционалност е потисната. Подходящо е да прекарате деня в уединение, релаксация, пасивна почивка, гледане на филми, четене на книга и повече сън.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на мъдростта и на тайното познание. Добре е да се помисли за бъдещето, да се прояви алтруизъм и щедрост, да се предават знания и опит на другите. В този период е много полезно да посетите своя духовен наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашият път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати.

Отърсете се от консервативни мисли. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Сладко можете да си хапвате колкото искате днес.

След 15:46 ч до полунощ Луната се движи на празен ход и не се препоръчва да се започва или купува нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати