Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 13.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 13.07.19

Дневен хороскоп – събота – 13.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да имате някои притеснения. Не са изключени конфликти на работното място или в къщи. Може да възникнат по ваша вина, тъй като не се интересувате от мнението на другите, правите само онова, което смятате за необходимо, понякога забравяте обещанията, дадени по-рано.

Телец –Опитайте се да бъдете толкова независими в делата и преценките си, колкото положението позволява. Така че вашите шансове за успешен ден ще бъдат високи. Важно е да не се поддавате на провокации и да не се занимавате с нищо важно.

Близнаци – Денят ще ви поднесе добри възможности, които не бива да пропускате. Оглеждайте се за знаци от Вселената. Обръщайте внимание на всяка подробност. Нещо внезапно може да се промени и вятърът на късмета да задуха във вашата посока.

Рак – Един позитивен ден. Важен за вас ще е емоционалният дух. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите сега. Порив на вдъхновение може да ви накара да се заемете с работа, която досега е била отлагана по различни причини.

Лъв – Мечтаете много за бъдещето и мислите по-малко за настоящето. Междувременно сега актуалните дела изискват повече внимание. За да се справите с тях по най-добрия възможен начин, трябва да се концентрирате.

Дева – Благоприятен ден, позволяващ решаването на много важни въпроси. Вие се отличавате със завидно чувство за целенасоченост. Няма такава бариера, която да не можете да преодолеете, ако поискате.

Везни – За мнозина ще бъде един успешен и ползотворен ден. Можете да се възползвате от благоприятното стечение на обстоятелства, за да се справите с някои важни въпроси. По-добре е да действате самостоятелно. За близките ви хора вниманието е особено важно сега.

Скорпион – Днес може да направите някакви открития или да прозрете нещо, на което досега не сте обръщали внимание. Ще бъдете твърде заети с работа или да общувате. Обмена на информация е много важен. Обръщайте внимание на всичко, което става около вас. Бъдете дискретни.

Стрелец – Държите да успеете във всичко, което имате да правите. Може би ще има задачи, които изискват незабавни решения. Ако имате нужда от помощ, потърсете я. Ще ви помогнат. В любовта бъдете искрени. Привличате представителите от противоположния пол като магнит.

Козирог – Днес са възможни всякакви изненади. Предприетите действия ще бъдат успешни. Внимавайте обаче с разходите. Преценките ви може да се окажат погрешни. Не бързайте да правите заключения за каквото и да е.

Водолей – Макар че не всичко може да се развие според очакванията ви, ще успеете да запазите оптимистичният си дух. Ще повдигате настроението на другите и ще ги заредите с позитивна енергия. Това е най-подходящият ден за обединяване на съмишленици.

Риби – Днес избягвайте да се обвързвате със сериозни задължения и не давайте обещания, защото рискувате да надцените силите си. Въпреки че ви чака много работа, ще имате достатъчно време за почивка и приятно общуване, например с приятели или романтична среща.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно много силен ден. Максимално нараства жизненият потенциал. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.

Денят е удачен за постъпки, които се правят от сърце. Оптимално време за творчески прояви. Чувството за реалност е притъпено, затова е желателно да не приемате важни и отговорни решения. Сега душата има нужда от емоционални и естетически преживявания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети