Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 13.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 13.11.21

Дневен хороскоп – събота – 13.11.21 - Tribune.bg

Овен – Слагате край на някакво изоставяне, което се проточва от известно време. Самоконтролът е необходим, ако искате да избегнете конфликт с началниците си. Не правете на други хора това, което не искате някой да прави на вас.

Телец – Енергиите са напрегнати и вие го усещате, но също така знаете, че не трябва да се занимавате с нещо, в което не виждате целта. Вие сте поробени от някои вярвания, които не са рационални. Послушайте приятел, който се опитва да ви отвори очите.

Близнаци – По пътя към реализирането на големи планове, не забравяте, че всички успехи идват само когато е подходящото време за това. Всички очи са насочени към вас. Вие сте заобиколени от хора, чиято съдба по някакъв начин зависи от ходовете, които трябва да направите.

Рак – Усещате притока на енергия, която ви липсваше. В същото време пристигат нови задължения, които може да ви тревожат. Отпуснете се, въпреки че ви предстои период на упорита работа. Може да влезете в сериозен конфликт, защото сте надценили търпението си.

Лъв – Имате нужда от концентрация и ясни мисли. Трябва да вземете решение по някои въпроси или проблеми. Миналото може да почука на вратата ви, но си помислете дали широко да я отворите. Емоционална нестабилност.

Дева – Трябва да направите компромис, ако искате да се възползвате от страхотна възможност да осребрите своята креативност и чувство за естетика. Препятствие, което може да бъде предотвратено, е временно, но само ако се научите да не се съпротивлявате.

Везни – Обременени сте от нерешени отношения. Не остава нищо друго освен да говорите сериозно за всичко. Ситуацията не е лесна за решаване, защото сте обвързани от житейски обстоятелства, на които не можете да повлияете.

Скорпион – Тези дни са ви дадени за любов, вълнение и флирт.  Които нямат емоционален партньор за уикенда чрез компания, могат да срещнат много интересен човек! Тези, които са във връзка или брак, трябва да посветят уикенда на гушкане и да се оставят просто да погълнат всяка част от партньора си.

Стрелец – Бавно, но сигурно влизате в тихо пристанище. Времето е на ваша страна, няма спънки, нещата вървят гладко и във ваша полза. Усещате го. Отпуснете се и просто се насладете на хармонията и баланса, които носите.

Козирог –Нов прилив на енергия, която ви дава динамика и ентусиазъм, така че използвайте я разумно. Няма значение дали сте прави, просто се придържайте към работата си и запазете мнението си за себе си.

Водолей – Събитията около вас са напрегнати, особено когато става въпрос за работа и се отразяват на любовния и семейния ви живот. Вие сте напрегнати и искате да ускорите нещата, но звездите казват друго. Използвайте уикенда, за да се помотаете с приятели.

Риби – Притеснява ви атмосферата в дома, затова ви се струва, че всички останали проблеми са маловажни. Струва ви се, че никой не ви разбира, защото няма благодарност в домакинството за всичките ви усилия, които сте вложили, за да ги удовлетворите. Вие сте свръхчувствителни.                                             

Съветите на Фортуна

До 14:50 ч - Време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ни дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

След 14:50 ч енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати