Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 14.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 14.03.20

Дневен хороскоп – събота – 14.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овенът – Днес повечето от вас ще са настроени философски, което ще е съпътствано от разумност и сериозност. Това е добре, защото от позицията на мислител е по-лесно да се вземат умели и целесъобразни решения. Ще се правят мъдри изводи.

Телец – Мнозина ще бъдат фокусирани върху печалбата, работата, придобивките. Всички дейности ще бъдат насочени към задоволяване на материалните нужди. Духовната сфера днес няма да е особено важна за вас.

Близнаци - Днес помислете за своите планове и стратегия как да постигнете това, което сте замислили. Времето е неблагоприятно за финансовия сектор, препоръчително е да се избягват всякакви разходи, дори дълго планирани и много желани.

Рак - Представителите на знака днес може да попаднат в капана на изкушенията и да направите грешки, които ще ви помогнат да научите важен урок. В този ден ще ви бъде трудно да разберете мотивите и постъпките на околните.

Лъв  - Днес трябва да бъдете внимателни и разумни. Важните решения да се вземат най-добре с умереност и проблемите да се погледнат от разстояние. Дори от някоя лоша ситуация ще е възможно да се възползвате.

Дева -Тези, които са твърде уморени, е добре да намалят малко темпа. Не прогонвайте мислите за почивка. Един или дори половин час ще помогне да облекчите стреса - това е, от което се нуждаете най-много.

Везни - Не отказвайте помощта на другите, ако ви я предлагат ( на работа или у дома). В противен случай можете да не успеете да се справите с всичко. Тайните на другите, които може случайно да научите, по-добре запазете за вас.

Скорпион –Не си обещавайте да свършите много работа, съпоставете ситуацията със силите си. Повечето от вас се нуждаят от спокойствие и чувство за сигурност. Може да бъдете разтърсени от история, която ще чуете.

Стрелец  -  Старайте се да държите чувствата си под контрол на всяка цена, като се фокусирате върху работата. Отдавна изгубена вещ в този ден може да се върне при вас. Добре е да планирате почистване на дома.

Козирог - Възможно е да загубите контрол над ситуацията. Не е необходимо да поемете цялата вина върху себе си и да носите пълна отговорност за всичко. Опитайте се да бъдете максимално дискретни днес, за да не станете заложници на собствените си думи.

Водолей - Вършете си работата и не се притеснявайте, ако нещо се обърка. Дръжте очите си отворени, тъй като могат да възникнат различни съвпадения и случайности. Очаквайте положителни промени.

Риби -  Този ден може да ви донесе нови възможности и предизвикателства. Ще можете да реализирате плановете си без значителни пречки. В емоционалните взаимоотношения са възможни вълнуващите моменти, които си заслужават.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Време за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ден, в който можете да вземете важни решения.

Страхът сега е главният и сериозен противник и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете, не да се сподавя, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Не разпилявайте напразно енергията си, съсредоточете се върху главната цел и препятствията ще бъдат преодолени.

Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще отвори очите ви за много важни неща. Ако създадете нови отношения сета, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети