Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 14.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 14.08.2021

Дневен хороскоп – събота – 14.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес е вероятно да бъдете хиперактивни и да се опитвате да давате решение на всичко, което ви засяга. Внимавайте да не вземате импулсивни решения и особено да не се окажете в конфликт със собствените си хора, поради вашата категоричност.

Телец – Денят ви дава възможност да успеете в това, което правите, въпреки че задълженията, които имате, са много и може да се нуждаете от помощ. Днес всичко ще върви точно както желаете! Хармонично, спокойно и приятно!

Близнаци – Днес ще имате ден, изпълнен с противоречия. Ще прескачате от едно нещо на друго. Обстоятелствата могат да доведат до деликатна ситуация. Може да попаднете между два воденични камъка. Въпросът е дали да започнете война или да се опитате да сключите мир.

Рак – Ясно е, че интересът на другите е насочен към вас, тъй като успявате да ги очаровате много лесно! Късметът очевидно е на ваша страна, във всяко ваше движение, действие и постъпка! Смело поемете инициативата за нови начала.

Лъв – След разгорещени дискусии с колега, днес няма да можете да се съсредоточите твърде добре в работата. Опитайте се да си възвърнете нормалното си състояние, защото поради невниманието и разсеяността, рискувате да направите повече грешки.

Дева – Решенията, които вземате днес, са от решаващо значение за развитието на вашето бъдеще. Отделете време да помислите зряло и спокойно. Днес е добре да избягвате напрежението и да говорите спокойно с партньора си.

Везни – В междуличностните си контакти и отношения бъдете спокойни и решителни! Не се нуждаете от арогантност и егоцентризъм, за да постигнете това, което искате! Проявете търпение и не прибягвайте до прибързани действия.

Скорпион – Звездите ви дават цялата подкрепа, давайки ви възможност да превърнете желанията си в реалност. Можете буквално да се натъкнете на добра възможност, но можете и да я пропуснете напълно, ако не реагирате достатъчно бързо.

Стрелец – Не приемайте нищо твърде лично днес. Проверете фактите, преди да направите изводи.  Когато хората са недоволни, те са склонни да казват неща, които всъщност не мислят. Избягвайте изкушението да влезете в спор, това само ще влоши нещата. Ако е възможно, опитайте се да прекарате известно време сами.

Козирог – Опитайте се да бъдете обективни и да приемете и други гледни точки. Запазете спокойствие, дишайте дълбоко и се опитайте нормално да общувате с другите. Резултатите може да се окажат изненадващо приятни.

Водолей – Настроението ви ще бъде много добро и енергията ви ще бъде висока. Ще действате бързо и ще решавате много висящи проблеми, които ви притесняват от дълго време.  Опитайте се да маневрирате и да се държите според обстоятелствата. 

Риби – На този ден няма да искате да правите нищо. Това, от което се нуждаете, е малко повече време за себе си. Иска ви се да останете в къщи и да забравите за целия свят. Използвайте го като възможност да помислите и да настроите своята чувствителна и грижовна природа. Нека някой друг да поеме юздите.

Съветите на Фортуна

Първата половина на деня е благоприятна. Това време подхожда за търсене на нужната информация, за събиране на данни, за анализ на ситуацията, вникване в същността на нещата, идентифициране на структурата на проблема и намиране на нови методи за решенията. Всичко трябва да става бавно и без бързане.

Втората половина на деня е време на изпитанията и предизвикателствата, през които човек трябва да премине, за да изпита силата си и да се издигне до ново ниво на осъзнаване на себе си и на света. В този ден основните житейски цели не са духовни, а материални – жажда за благополучие, успех, слава, стремеж км наслада от живота, от материалните удоволствия. Ситуацията лесно може да излезе извън контрол.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети