Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 14.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 14.09.19

Дневен хороскоп – събота – 14.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти

Овен –Основният съвет днес за представителите на знака Овен е да се контролирате. Не се разсейвайте от дреболии и не реагирайте на агресивни личности. Считайте всичко това за изпитание на силата ви, през което трябва да се премине. Не предприемайте нови неща.

Телец –Денят за Телец едва ли ще премине много тихо и спокойно. Трудно ще преодолявате изкушенията си. Избягвайте места, където има много хора, иначе рискът от избухване на свади е голям. Внимавайте какво казвате, дори какво мислите.

Близнаци – За всички представители на знака Близнаци, този ден е от най-трудните. Стремете се към физическа и духовна чистота, помогнете на нуждаещите се, възстановете справедливостта, но в никакъв случай не се отпускайте. 

Рак – Помнете, че днешният ден принадлежи на силите на тъмнината. Ще срещнете по пътя си много изкушения, ще преминете през различни тестове. В тази връзка личностните характеристики на Рака са добре дошли – да направите крачка назад, понякога е полезно.

Лъв – Този ден трябва да прекарате с достойнство. Всичко наоколо днес е изпълнено с агресия, но вие сте в състояние да помогнете на хората да избегнат скандалите и да предотвратите конфликтите.

Дева – Днес повечето представители на този знак ще изпитват безпокойство по различни причини. Интуицията ви е засилена и усещате, че нещо не-добро витае във въздуха. Най-често ще се проявява в агресивното поведение от страна на околните. Не бързайте да отговаряте със същия тон. Избягвайте конфликтите.

Везни – Денят няма да е много лек за повечето от вас. Имате възможност да подредите приоритетите си. Слушайте по-малко чужди съвети. Колкото и да звучат добре, всеки един може да има скрито отрицателно значение.

Скорпион –Денят е доста труден за представителите на знака, затова е препоръчително всички Скорпиони да го прекарат сами, да се заемат с морално и физическо пречистване. Ако обаче сте сигурни, че можете да контролирате думите и действията си, може да се срещате с други.

Стрелец –Не бива да се отпускате напълно. Наоколо има много агресия, така че внимавайте отрицателното влияние да не ви засегне и да ви засмуче във фунията на конфликтите. Игнорирайте атаките от други хора и е по-добре да ограничите общуването колкото е възможно повече.

Козирог –Не е време за поемане на рискове. Както съветва хороскопът ви, днес е необходимо да проявите максимална предпазливост, помислете за всяка дума преди да я изречете. Дали доброто ще спечели в този ден, не се знае. Силите на злото са твърде силни. Но не се страхувайте от това.

Водолей – Най-добре да прекарате този ден сами. Днес се активират всички сили на злото и всеки човек преминава своеобразен тест за издръжливост. Земните изкушения са особено остри. Имайте това предвид и бъдете готови да устоите на изкушението.

Риби –Всички представители на зодиакалния знак Риби трябва да бъдат подготвени за изпитания, които подготвя денят. Има голяма вероятност да се окажете под обстрела „между два огъня“.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пълнолуние в 07:34 ч. в знак Риби. Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход, за да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Днес важи поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.

Опасен и сатанински ден, в който може да се появи злото под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Може да се окажете във властта на силните изкушения, лошите привички и неизменните влечения. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Възможни са дълготрайни разочарования особено в любовта. Може да избегнете това като отложите среща, отстъпвате и не провокирате партньора си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати