Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 15.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 15.01.22

Дневен хороскоп – събота – 15.01.22 - Tribune.bg

Овен – Поток от творческо вдъхновение ще повдигне нивото на енергията ви и ще донесе нови желания. Може да сте прекалено емоционални, но това няма да ви навреди, по-скоро ще ви бъде от полза. Емоциите ще добавят чар и страст към интимния живот.

Телец – Не вземайте прибързани решения. По-добре е да изчакате малко, докато ситуацията се проясни. Не давайте празни обещания в този ден, изпълнявайте добросъвестно всичките си задължения. Втората половина на деня е по-благоприятна.

Близнаци – Следват много по-красиви и позитивни дни през уикенда, в които можете не само да си прекарате добре, но можете да направите и екскурзия или пътуване разходка до близка дестинация, което да има романтичен характер.  

Рак – Не бързайте да се разочаровате. Опитайте се да гледате на настоящата ситуация като на един вид урок, от който да извлечете правилните поуки. Ако някой ви помоли да му заемете малко пари, по-добре откажете. Това може да ви донесе неприятности после.

Лъв – Уморени сте до краен предел от работа, така че е време да се разсеете с нещо по-важно и интересно. Събота и неделя са красиви дни за възобновяване на семейните връзки и като цяло да бъдете заобиколени от хора, които ви обичат.  

Дева – Някои неща в живота ви се подобряват и това е изцяло ваша заслуга. Обмисляйте всички действия предварително, контролирайте всяка своя стъпка. Пазете се от завистливи хора, не споделяйте много.  

Везни – Опитайте да се обградите с хубави хора, а неприятните се постарайте да игнорирате. През тези почивни дни е добре да се отпускате по-често и да си стоите у дома. Трябва да се възстановите отново, да рестартирате.  

Скорпион –Днес не се нагърбвайте с много задачи. Обърнете на себе си повече внимание, както и на близките хора до вас. Отношенията ви се развиват хармонично, няма причини за неразбирателство. Не рискувайте с финансите, защото не е най-благоприятният момент за това.  

Стрелец –Колебаете се дали да направите първата крачка в нещо. Нали знаете приказката: “Който не рискува, не печели!“. Опитайте, пък каквото сабя покаже. Късметът засега е на ваша страна, макар че може и да ви изневери в последният момент.

Козирог –Очаква ви ведър, енергичен период. Не може да се каже, че ще бъде напълно безгрижен и розов, но нищо лошо сега няма да се случи. Прекарайте време през уикенда с някой близък на сърцето ви човек и ще се почувствате много добре.  

Водолей –Всичко планирано ще мине гладко и без инциденти. Вие сте общителни и знаете как да намерите подход към хората, а също така да намерите изход от всяка ситуация, ако се наложи. Добра комбинация от обстоятелства за вас.  

Риби – През този период могат да възникнат недоразумения, да останете неразбрани. Бъдете кратки и ясни, за да избегнете неясноти. Не бързайте да се затваряйте в себе си. Намерете си полезно и интересно занимание и му се отдайте. Така ще се разсеете. 

Съветите на Фортуна

Стремете да се съсредоточите върху това, което можете да овладеете. В деня има интензивност, която можете да използвате в своя полза. Луната в Близнаци продължава да ни прави общителни, разумни, логични, любопитни и приятелски настроени. Търсим повече разнообразие около нас. Уязвими са дихателната и нервната система, раменете и ръцете.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти. Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.

Почти през целия ден луната се движи на празен ход (от 04:23ч до 18:12ч) и не е подходящо да се предприемат важни дела.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети