Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 15.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 15.02.20

Снимка:

Овен – Денят няма да донесе някакви специални изненади. Следвайте интуицията си, която днес е силна. Вие сте по-сдържани от обикновено и изпълнени с мисли, в които не искате да посвещавате другите.

Телец –По-добре е да планирате деня си по от рано и да не се отклонявате от набелязаното. Възможностите, които денят ви предоставя, трябва да бъдат използвани максимално. Постепенно ще се подобри настроението ви.

Близнаци – Ако през последните дни сте били твърде напрегнати и сериозни, можете да си позволите да останете днес по-спокойни и отпуснати.  Концентрирайте се върху задачите си и не допускайте да се разсейвате с празни разговори и странични неща.

Рак – Днес се стремете да избягвате самотата, възползвайте се максимално от контактите си с другите. Работете върху укрепване на връзките си. Следобедът е много по-спокоен, подходящ за лични срещи.

Лъв – Благоприятен ден. За да може всичко да върви добре, трябва да помислите предварително как ще прекарате деня, планирайте го буквално за всяка минута. Има тенденция да реагирате и да се противопоставяте на всякакви ограничения от страна на другите като опит за налагане на условия.

Дева –Добро време за разширяване на вашите интелектуални хоризонти и възгледите ви за света. Правете всичко само с добри намерения, влагайте смисъл. Изключително е важно да бъдете честни със себе си и другите.

Везни –Вие обичате равновесието в живота и днес ще го постигнете. Основното нещо е да се използва рационално наличната енергия. Може да посветите деня за почивка, но тя трябва да бъде активна.

Скорпион – Ако наскоро животът ви е станал монотонен, този ден може да ви донесе нови преживявания. Освен това влиянието на Луната ви дава творческо вдъхновение. Но ако искате да направите радикални промени, няма да е добра идея.

Стрелец –Денят е благоприятен. Нещата се развиват повече от добре, често дори не е нужно да полагате усилия, за да постигнете целта си или да правите това, което сте замислили. Важно е да не пропуснете подходящия момент.

Козирог – Някои неща отнемат повече време и усилия от обикновено.  Често сте ядосани на себе си и на всички около вас. Ще трябва да правите отстъпки, за да поддържате добри отношения с близките си.

Водолей – Може да ви липсва сила днес, да почувствате натрупаната умора от напрегнатата седмица. За вечерта планирайте някакво развлекателно мероприятие като отиване на кино, театър или ресторант.

Риби – Днес повечето от вас ще бъдат изпълнени с позитивни емоции. Със здравето не би трябвало да имате проблеми. Необходимо е само да се погрижат за себе си тези, които имат слаба дихателна система и страдат от хроничен бронхит.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят нови оригинални идеи, да ви хрумнат брилянтни решения на стари проблеми. На този ден се увеличават способностите на човек за творческо и духовно обновление. Необходимо е пълно съсредоточаване върху най-важния проблем за вас и търсенето на необходимите източници на знания за решаването му.

Денят е свързан със световното право, знанията, книгите, архивите, информационното поле. Това е време за мъдрост, изследване на тайни знания, науки, занаяти. Всяко познание лесно се усвоява. Изведнъж могат да ви се открит нови възможности. За започване на нови дела, особено сериозни, денят се смята за неблагоприятен. Благоприятно е за тези действия, които са насочени към съзидание.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още