Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 15.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 15.06.19

Снимка:

Днес и следващите два дена имаме много хармоничен звезден фактор (тригонът на Меркурий н Нептун), който помага за успешното съчетание на мисленето с интуицията, на ума със сърцето

Овен – Днес дори сложните задачи можете да решите бързо и без усилие. Вие сте очарователни и нямате равни в изкуството на убеждаването. В допълнение, вие сте пълни с енергия и сила, затова споделете позитивното си отношение с близките си и приятелите си.

Телец -Внимавайте да не станете жертва на чужда грешка и да обвинят след това вас. Не е за предпочитане да изказвате мнението си и да влизате в полемика с другите. Енергийните ви резерви са на изчерпване.

Близнаци – Не позволявайте на никого да ви обезкуражава за това, което възнамерявате да правите, дори да изглежда, че има смисъл да се направи компромис. Чуйте мнението на другите, направете си изводи, но действайте според собствените си интереси.

Рак - Колкото по-малко мислите за себе си в този ден, толкова по-лесно ще мине. Да угодите на другите, колкото и да е странно е по-лесно, отколкото на себе си. Погледнете живота от философска гледна точка - това ще ви позволи по-лесно да се свържете с настоящето.

Лъв - Днес не се поддавайте на внезапни импулсивни действия. Вършете си спокойно предопределеното за деня и направлявайте енергията си в правилното русло. Отношенията ви с любимия човек се хармонизират.

Дева - За мнозина днес ще има благоприятна развръзка на събитията или дейностите, с които сте свързани. Доброто разположение на духа ви ще работи във ваша полза. Все пак бързи резултати недейте да очаквате.

Везни - Днешният ден ще ви донесе много мъдрост и възможност за размисъл. Постарайте се да откриете урокът, който е нужно да усвоите. Следете за своите разходи, тъй като трудно ще устоите на някои изкушения. После може да ще съжалявате.

Скорпион - Жизнената сила е достъпна за вас, предайте й форма и я изразете творчески. Духът ви се нуждае от цялостно обединение и единство. Може за миг да се окажете притиснати в ъгъла, но ще съумеете да промените позицията си.

Стрелец- Може би решението на днешните проблеми е точно пред вас, просто трябва да спрете и да се огледате. Положителни промени ще се случат неочаквано, ако не се намесвате в тях. Добре е да бъдете директни в любовта и да не си поставяте изкуствени граници.

Козирог - Не е най-подходящият ден за работа, едва ли е възможно да се постигнат впечатляващи резултати. Въпреки това, можете да се справите добре с текущите дела. Освен това можете да се забавлявате, да разговаряте с интересни хора, да правите любимите си неща.

Водолей - Звездите ви съветват да използвате заобиколни пътища, за да постигнете целите си, така че по-скоро ще успеете. Сега не е време да се вземат решения за промени, за предпочитане е стабилността. Малко търпение няма да навреди. Не се изключва непланирано пътуване.

Риби - Бъдете такива каквито сте - скромни, умерено отстъпчиви, умни и съсредоточени. Вършете работата заради самата работа. Водете обичайния начин на живот и живейте без всякакви излишества. Придържайте се към умереност във всичко.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес и следващите два дена имаме много хармоничен звезден фактор (тригонът на Меркурий н Нептун), който помага за успешното съчетание на мисленето с интуицията, на ума със сърцето. Този аспект ни позволява по-лесно да променим фокуса на възприятието - от общата картина да преминем към детайлите и обратно. През този период добре се чувстват взаимовръзките и се правят добри заключения.

В личните отношения се засилва инстинктивната хармония, телепатичната и интуитивна връзка. Сякаш знаете предварително какво мисли и чувства другият човек. Характерна е идеалистичната нагласа, повишена чувствителност, романтично и мечтателно настроение. Благоприятно време за творците, а поетите намират свое вдъхновение.
Не позволявайте обаче да бъдете посипани с вълшебен звезден прашец и помнете истината такава, каквато е. Не смесвайте идеалите с реалността.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още