Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 15.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 15.08.2020

Дневен хороскоп – събота – 15.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Неподходящ ден за впускане в каквито и да било авантюри

Овен – Днес може да бъде трудно да поддържате самообладание. Или се притеснявате за дреболии и след това се ядосвате на себе си, или се обиждате на онези, които просто са неразбрани. Всичко това ви затруднява да направите нещо наистина полезно, да се съсредоточите върху неща, които изискват внимание. 

Телец – Не винаги е възможно да реализирате плановете си веднага, но вие сте упорити, така че все пак успявате да си проправяте път. Понякога ще възникват малки разногласия с другите, но вие ще намирате начин да изгладите всички остри ръбове, за да избегнете конфликт и взаимно негодувание. 

Близнаци – По-късно през деня могат да възникнат малки затруднения, недоразумения, поради които няма да е възможно да завършите започнатото навреме. Не са изключени разногласия с близки. Опитвате се да изгладите нещата, но това не винаги се получава, защото старите проблеми често напомнят за себе си.    

Рак – Важно е да поддържате здравомислие и да не се поддавате на провокации. Днес ще бъде по-трудно от обикновено, защото емоционалният фон е доста напрегнат, настроението може да бъде развалено от дреболии. 

Лъв – През първата половина на деня малко е вероятно да се избегнат вълненията, но причините за тях няма да са сериозни. Каквито и дела или действия да предприемете, няма съмнение, че те ще бъдат завършени навреме. Възвърнали силата си, ще почувствате, че сте готови за нови подвизи.  

Дева – Останете спокойни, действайте без да бързате. Можете да се притеснявате много от дреболиите. Потърсете начин да се разсеете, преминете към нещо друго. Можете да намерите интересно занимание, което ще донесе повече удоволствие.

Везни – Не във всички получени съвети си струва да се вслушате, но е важно да обърнете внимание на вашата собствена интуиция. Следобед ще бъде полезно да се съсредоточите върху семейните въпроси, решаването на домакинските дела. 

Скорпион – Днешният ден може да не е лесен: вие сте склонни да следвате водещите емоции, да се поддавате на мимолетни импулси, без да мислите до какви последствия може да доведе това по-късно. 

Стрелец – Добър ден, за да поемете инициативата, да предложите нещо на другите. Опитайте се да заинтересувате всички с вашите идеи. Вероятно мнозина ще са готови да ви подкрепят и да ви последват.

Козирог – Въпреки, че денят е пълен с предизвикателства, отново ще успеете да се справите с всичко. Някои ще се върнат към старите си планове, за да ги изпълнят. Бъдете внимателни, когато става дума за пари.

Водолей – Чувството за хумор често ви помага. Забавно е с всички вас. Не е изненадващо, че много хора искат да си говорят с вас по-дълго. Много добри идеи се появяват в ума ви. Повечето ще могат да бъдат приложени в бъдеще. 

Риби – Не винаги е лесно да намерите общ език с другите, но вие се опитвате да изгладите острите ръбове, да направите някои отстъпки, ако видите, че те могат да променят ситуацията към по-добро.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи тежка енергия. Възможно е да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Нужно е да се запази спокойствие и да бъдете сдържани.

В този ден не бива да се изпитва никаква завист, злоба. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Просто бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да се разплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате.

Нараства опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане в каквито и да било авантюри. Ако у вас възникнат известни съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности.          


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети