Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 16.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 16.01.21

Дневен хороскоп – събота – 16.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В момента сте си поставили високи цели и днешните енергии ви дават всички основания да бягате нагоре към най-високия връх. Помислете за чувствата на другите, преди да предприемате определени действия. 

Телец – Би било разумно да преосмислите начина си на живот сега. По-лесно е да се справите с напрежението с малко хумор и готовност и да продължите напред. Луната ви насърчава да творите и да се себеизразявате.

Близнаци – Денят обещава да премине спокойно.  Домакинските задължения или задачи могат да ви помогнат да се справите с напрежението или стреса. Бъдете сдържани в думите и действията си и няма да имате никакви проблеми.

Рак – Чувствате ли се малко потиснати? Добре е да намерите рамо, на което да поплачете - или просто някой, с когото да поговорите, тогава всичко ще е различно от сега и ще ви помогне да изчистите всички трудни емоции.

Лъв – Това е началото на много активно време в живота ви. Изпълнени сте с жизненост и енергия. Ще се чувствате по-добре, ако сте постоянно в движение, но внимавайте да не се преуморявате от прекалена активност.

Дева – Малко домакинска работа ще ви помогне да изчистите ума си и да премахнете старите енергии. Стигнете чак до там, докъдето не стигате често като прахосмукачка под дивана или изпразване на чекмеджета за боклуци. Може дори да намерите нещо ценно, което сте мислили, че сте загубили завинаги.                     

Везни – Денят е добър да се пуснете по течението. Просто следвайте интуицията си днес. Където и да ви отведе, ще бъдете на правилното място. Опитайте се да намерите баланс между собствените си нужди и очакванията на другите.

Скорпион – Ако не сте сигурни какво да правите или какво искате да предприемете, ще ви бъде трудно да постигнете целите си. Затова трябва да вярвате в себе си и да се борите силно за това, към което се стремите, а Вселената ще ви съдейства.

Стрелец – Денят ще е добър, ако се организирате, а скучната работа бързо ще свърши, ако запретнете ръкави и се захванете с нея. Може да срещнете проблем, който в началото изглежда сложен, но не позволявайте да ви изплаши.

Козирог – Днес изглежда, че животът ви дърпа в две различни посоки, но това изобщо не ви смущава. Не се страхувате от трудности и никога не сте се примирявали да вървите само по правата и тясна пътека.                      

Водолей – Отървете се от ограниченията, които сами сте си наложили и се отпуснете малко. Отнасяйте се по-спокойно към всичко, дори към работата. Не е нужно да сте напрегнати, за да бъдете отговорни или да вършите нещата. 

Риби – Звездите ви насърчават да се възползвате от пълния си потенциал. Ако има цели, които досега не сте били в състояние да достигнете, може да помислите кой може да ви помогне да направите това да се случи.

Съветите на Фортуна

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Прекрасно време за усвояване на знания. Много благоприятно е сега да се изговарят положителни утвърждения и формули.

В този ден всичко ще ви се удава, ако проявявате творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до проблеми. Ден за установяване на връзки, контакти и получаване на нови впечатления. Може да получите добри възможности, върху които трябва да помислите. Вложете любов в намеренията си и действията си, за да получите желаното. Полезно е да си поплачете днес. Така се изчиствате. Усилва се сексуалният потенциал и е благоприятно за контакти с противоположния пол.  Подходящ ден за подстригване.                                                                                                                                                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети