Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 16.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 16.02.19

Дневен хороскоп – събота – 16.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес може да срещнете добър човек. Вслушайте се в съвета му. Бъдете искрени, проявете повече въображение, избягвайте ласкателствата

Овен – Днес трябва да мислите не за работа, а за други области от живота си и преди всичко за духовното. Желателно е да покажете състрадание към другите, готовност да изслушате проблемите им и ако можете да помогнете. Дайте частица топлина от своята на близките си.

Телец – Денят е идеален за семейни отношения, но не стигайте до изясняване. Сблъсъците, които започнат днес, ще доведат до тежки последици - няма да можете да се помирите за много дълго време, така че избягвайте всякакви конфликти.

Близнаци – Прекрасен ден за повечето от вас. Винаги сте готови да помагате и днес е подходящ момент за това. Но само, ако са ви помолили, не правете непоискано добро. Съществува риск да се опита някой да ви измами за нещо.

Рак – Прогонете тъжните мисли от себе си. Срещнете се с тези, с които ще ви е приятно и ще ви разведрят или  гледайте любимия си филм, заемете се с нещо интересно. Ако си позволите да се само съжалявате, това чувство няма да ви напусне дълго време и ще унищожи всичките ви начинания.

Лъв – Добре е да посветите този ден на себе си и на вашите близки. Трябва да премине в мир и спокойствие. Време е да отхвърлите материалните проблеми и да помислите за духовната страна на живота.

Дева – Днес е възможно да бъдете потърпевши от изблиците на агресия от страна на другите, но може и вие да ги изпитате. Бъдете внимателни. Старайте се да избягвате конфликтите и ако можете да се предпазите.

Везни – Старайте се да се защитите колкото се може повече от външния свят. Ако не можете да го направите в почивните дни, заемете се само с някои малки неща. Но все пак се опитайте да прекарате поне част от деня на вън сред природата.

Скорпион – Не бързайте да поемате нови неща. Този ден е по-подходящ за продължаване на работата по стари проекти, връщане към някои идеи, които не са изпълнени преди. При работа с любимите хора проявявайте повече деликатност и такт.

Стрелец – Постарайте се да завършите старите си дела преди да започнете нови. Опитите да започнете нещо ново няма да се увенчаят с успех. Въздържайте се от покупки, защото могат да се окажат неудачни и после дълго да съжалявате.

Козирог – Вашата преценка днес трябва да бъде много точна. В заобикалящата ви среда може да има напрежение, което ще се предаде и на вас. Възможни проблеми с роднини или с децата ви. Не се оставяйте да избухнете и да наприказвате каквото ви дойде.

Водолей – Неблагоприятен ден за нови начинания. Трудностите, които ще срещнете на работното си място ще можете да отстраните с упоритост и енергични действия. Възможно е да се почувствате несправедливо обвинени в нещо.

Риби – Повишена емоционалност, което може да ви прави леко лабилни в някои моменти. Повече се доверявайте на собствената си преценка, отколкото на приятелски съвети. Възможно е да изпаднете в досадно недоразумение. Старайте се да бъдете икономични.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще се разкрие слънчевата страна на живота. Късметът ще ви се усмихва и нещата ще вървят лесно. Грешките лесно ще се отстраняват. Успехът ще благоприятства тези, които се движат спокойно към целта си. Не хабете енергията си за дреболии. Вашето желание ще се сбъдне, ако направите всичко това, което зависи от вас.

Днес може да срещнете добър човек. Вслушайте се в съвета му и ако ви предложи нещо, съгласете се.  Бъдете искрени, проявете повече въображение, избягвайте ласкателствата. Добре е да се молите, особено ефективно е, когато го правите за другите. Това е денят, в който молитвите се сбъдват. Безпричинно главоболие в този ден, означава, че нарушавате енергиите на деня.

Денят е неуспешен за закупуване на стилни дрехи, всякакви красиви неща. Нежелателно е да се купуват часовници, строителни материали. Подходящо е за канцеларски материали, предмети с религиозно значение, камера за снимане на видеоматериали.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети