Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 16.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 16.03.19

Дневен хороскоп – събота – 16.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

До 13:00ч денят е благоприятен за всякакви начинания

Овен –Денят носи със себе си много спорове и противоречия. Опитайте се да ги спрете или отложите възможно най-скоро. Това е особено важно за тези, които имат работа с хора. Понякога е по-добре да се направят отстъпки.

Телец – Чудесен ден за изпълнение на някакъв стар смел план. Вероятно няма да стане без помощта на някои хора. Подходящо време за помиряване, ако сте имали напоследък напрегнати отношения.

Близнаци – Благоприятен ден. Някои ще се зарадват на парични постъпления, които ще бъдат неочаквани и много навременни. За работа и други важни въпроси, това не е най-подходящият ден, защото повече ще ви се иска да се отпуснете и да се забавлявате.

Рак – Старайте се да гледате към бъдещето с оптимизъм. Занимавайте се активна дейност, без да се преуморявате. Отличен ден за общуване с роднини, укрепване на семейните връзки чрез семеен обяд или оказване на някаква помощ.

Лъв – Денят ще бъде доста интензивен. Ще има много монотонни и доста скучни неща, които изискват точност и старание. Не се опитвайте да ги поверите на някой друг: никой не може да го направи по-добре от вас.

Дева – Днес сте склонни да вземате всичко за чиста монета. Не бъдете толкова доверчиви. Не бързайте да вземате решения относно личните взаимоотношения. Вие рискувате под влияние на краткотрайни емоции да унищожите това, което цените.

Везни – Понякога трябва да направите значителни отстъпки, но е по-добре да се съгласите с тях доброволно, отколкото да чакате момента, в който обстоятелствата ще ви принудят да приемете някакви условия.

Скорпион – Близки хора ще се опитат да ви предпазят от прибързани действия. Вслушайте се в техните съвети, не ги пренебрегвайте. Сега сте под въздействие на кратковременни емоции, но после ще видите нещата под друг ъгъл.

Стрелец – Днес вашият успех зависи до голяма степен от способността да бъдете в точното време на правилното място. Така че отидете там, където ви води интуицията. Късметът ще се усмихне на тези, които виждат връзката между различни събития и умеят да правят изводи от това.

Козирог – Денят дава шанс за укрепване на семейството и приятелствата, не го пропускайте. Погрижете се за близките си, обърнете им достатъчно внимание. Направете нещо изненадващо и приятно.

Водолей – Денят е еднакво подходящ както за обичайните неща, така и за напълно нови, но до 13ч. Постигането на много цели ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Ще се появят нови планове и идеи, ще ви посети вдъхновение.

Риби – Подходящ ден за решаване на практически задачи. Можете да решите семейни проблеми, да сложите край на недоразуменията в отношенията с любимия човек. Подходящо за пътуване с приятели – ще бъде забавно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:00ч денят е благоприятен за всякакви начинания. Енергията е предостатъчна и подходяща за съзидание. Не се преуморявайте. Всичко, което е свързано със семейството, сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

След 13:00ч вече всичко трябва да се прави с по-голямо внимание. Избягвайте да попадате в скандали и спорове. Не рискувайте. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. По малко да се чете и да се стои пред телевизор и компютър, тъй като очите са уязвими.

Целия ден - Като цяло настроението става променливо, нестабилно, хората са по-емоционални и обидчиви, затова отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се правят необмислени действия. Посветете времето на семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Почистването и измиването у дома сега е лесно и ефективно.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп