Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 16.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 16.05.20

Снимка:

Активен ден, пълен с радост и празнично настроение

Овен Този ден е подходящ за вземане на важни решения. Личният живот ще се отличава със стабилност. Постарайте се да отделите повече време на членовете на семейството си и не се изнервяйте поради малки домакински проблеми.

Телец – Животът с партньора ви днес е изключително деликатен. Това е изключително неудобно за вас, защото ще ви изправи пред вашите слаби страни. Затова бъдете особено внимателни с действията си през това време. 

Близнаци – Денят ще премине на творческа вълна. Не можете да седите на едно място и постоянно измисляте нещо. Днес имате някои добри възможности да експериментирате. Можете да спечелите, ако си изиграете картите добре.

Рак – За мнозина представители на знака звездите са подготвили интересен ден. Днес сте в отлична форма и излъчвате положителна енергия. Ще можете да я пренасяте към другите много лесно. 

Лъв Сдържайте емоциите и не „пламвайте“ заради глупости. Ако искате да изпуснете парата, обадете се на старите си приятели. Споделете чувствата си - ще разберете, че всеки проблем има решение.

Дева Звездите обещават спокоен и хубав ден, но не вземайте прибързани решения, особено що се отнася до финансите. Най-добре е разходите да бъдат сведени до минимум и да се въведат краткосрочни спестявания.

Везни Старайте се да не се поддавате на изкушенията на този ден и по-често се вслушвайте в съветите на интуицията си. Съветите на вътрешния глас ще ви бъдат особено полезни, когато решавате любовни проблеми - инстинктът няма да ви подведе.

Скорпион Повечето представители на знака ще се радват през деня. Можете лесно да се справите с проблемите. Ситуацията на любовния фронт ще започне бързо да се подобрява. Основното е да бъдете внимателни.

Стрелец – Взаимоотношенията с приятелите ви ще се засилят. Дори противоположностите могат да бъдат лесно балансирани и вие успявате да създадете атмосфера на толерантност и откритост. Взаимното доверие ще се увеличи.

Козирог – Днес сте в добро настроение, уравновесени и енергични. Можете да свършите много работа, но трябва да разпределите тежестта разумно. За да избегнете напрежението или загубите на енергия, се нуждаете от добро разпределяне на времето. 

Водолей Чудесно време е временно да заровите томахавките и да измислите начин да разрешите неразбирателството си с партньора.  Ако пропуснете тази възможност, ще чакате дълго време за нова.

Риби – Слушайки обкръжението си, лесно изпадате в песимизъм, който всъщност изобщо не е ваш. Връзката с любимия човек не върви по начина, по който бихте искали. Може би ви е малко скучно и се нуждае от рестарт.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Активен ден, пълен с радост и празнично настроение. В човек се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно, да се заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече.

Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията. Прекрасен ден за обучение и получаване на нови знания, за всичко, където трябва да се приложи интелекта, също така за творчество, за тиха и уютна вечер, прекарана в кръга на близките. Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още