Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 16.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 16.10.21

Дневен хороскоп – събота – 16.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Новите постижения са малко вероятни, продуктивните действия често ще бъдат заменени с пасивни „добри намерения“. Желателно е да не се демонстрира войнственост, а дружелюбие и добра воля.

Телец – За вас този ден може да добави проблеми и емоционални преживявания, но атмосферата на събитията ще бъде по-скоро положителна. Може да се вдъхновите от перспективата да направите добро дело, да помогнете на приятелите си.

Близнаци – Днес звездите препоръчват на Близнаците да направят пауза във външната активност или да намалят натоварването и да поставят здравето си на първо място. Трябва да изоставите ненужните притеснения.

Рак – Днес разчитате на своите нужди, настроение и интуиция, което не винаги е от полза за вас. Малка грешка или допускането на малка слабост ще се отрази на бъдещето. По-добре да се въздържате от пазаруване, радикални стъпки, финансови и кариерни решения.

Лъв – Днес за вас ще е трудно да не се поддадете на общото вълнение. Атмосфера на вдъхновение може да цари около вас. Мнозина ще дадат воля на емоциите и творческото си въображение. Звездите ви подсигуряват късмет и подкрепа.

Дева – Днес ще сте или непостоянни в настроенията и вкусовете си, или ще зависите от променящата се среда и емоциите на околните. Възможни са разсеяност, лековерност, разпуснатост, отдаване на собствени и чужди капризи.

Везни – Днес Везните не са против да излязат извън правилата и границите. Възможен е внезапен прилив на работоспособност, прилив на чувства, изблик на щедрост или разточителство. Може да импровизирате с умереност.

Скорпион – Този ден може да проявите ненавременна екстравагантност. Също така ситуацията на деня провокира към небрежно боравене с всякакви ресурси: парите могат да „изтичат“ през пръстите ви. Въпреки възможността за някои успешни находки, пазаруването е нежелателно.

Стрелец – Стрелците могат да бъдат привлечени от старо приятелство, дългогодишна романтична история или изоставен творчески проект. Динамичната и необичайна атмосфера на този ден ще им се хареса. Не е най-добрият ден за управление на пари.

Козирог – Този ден може да направи суровите Козирози по-малко твърди, целенасочени и категорични. Тяхната решителност ще се разклати, ако са пропити с емоционални нотки и сантименталност.

Водолей –Днес Водолеите имат късмет като отделни единици, имат възможност да привлекат други хора, които да подпомогнат техните дела. Струва си да се възползвате от момента, привилегиите не траят вечно.

Риби –Рибите трудно ще бъдат обективни днес. Вероятно искате да украсите заобикалящата реалност, да преувеличите собствените си перспективи или да разчитате на тези, които явно идеализирате. Максимализмът е опасен.

Съветите на Фортуна

Небесната царица - Луната - ще хвърли мека, мистериозна светлина на Земята през нощта, а сутрешното и дневно Слънце ще оживи всичко, което досега е било недостъпно, забранено, скрито за вас. Този ден е благоприятен за всякакви начинания. Енергията на деня е лека, ненатрапчива, положителна. Можете да се отдадете на мечти, да се отпуснете със семейството и/или приятелите си. Или да започнете да проправяте пътя към щастието и целите.

Правете това, което смятате за необходимо и полезно. В този прекрасен ден много врати, които преди това бяха заключени, ще се отворят пред вас. Може да осъзнаете тайната на някой близък човек до вас. Това ще стане случайно. Можете също така да погледнете по-дълбоко във вашия собствен вътрешен свят, да разберете мотивите, желанията и стремежите си, да организирате мислите си и да формирате по-нататъшни планове.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети