Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 16.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 16.11.19

Дневен хороскоп – събота – 16.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Втората половина на деня може да бъде посветена на решаването на по-малко практически въпроси. Ако имате връзка, не правете неща, които знаете, че създават пукнатини в отношенията ви.

Телец – Емоционална неустойчивост, нервност и безпокойство могат да ви пречат да вземете адекватно решение и затова се въздържайте от нови планове и проекти. За да избегнете нежелано общуване, бъдете по-избирателни в контактите и срещите си.

Близнаци – Денят е противоречив и нееднозначен, затова най-добре се отдайте на почивка или любимо занимание. Заемете се с нещо, което отдавна искате, но все не ви достига време, за да го направите. В отношенията с партньора си бъдете сдържани, за да избегнете разправии.

Рак – Днес разчитайте на своята интуиция повече, отколкото на съветите на другите. Вие най-добре знаете какво ви е нужно, за да се почувствате добре и да се справите със задълженията си успешно. Не полагайте прекомерни грижи и покровителство спрямо близките си хора.

Лъв – Първата половина на деня се заемете с натрупалите се проблеми и задачи (служебни или битови). Следобед ще прекарате в приятна ленивост и мечти. Отдъхнете си от суетата, отпуснете се и се насладете на почивката си.

Дева – Пазете силите си и не се преуморявайте, положените усилия могат да са напразни. Няма да постигнете желаните резултати. Затова не предприемайте важни и сложни проекти. Най-добре довършете рутинните си задачи.

Везни – Денят не е подходящ за вземане на важни решения и да предприемате активни действия. Днес изцяло ще бъдете податливи на емоциите и настроението на околните, затова подбирайте компанията си внимателно.

Скорпион – Най-добре посветете времето на близките си и не пропускайте шанса да укрепите отношенията си с тях. По-добре да не предприемате изясняване на личните отношения. Откровеният разговор отложете за друго време. Въздържайте се от силни емоции.

Стрелец – Днес може да реализирате някои свои планове. Общителността и веселото ви настроение ще ви подтикнат да прекарате деня с приятелите си. Бъдете внимателни, ако пътувате.

Козирог – Не пропускайте възможността да направите това, което сте планирали от дълго време. Денят е благоприятен за семейни мероприятия, общуване с близки, приятелски срещи. Можете да се отпуснете и да получите много положителни емоции.

Водолей – Общителността днес не е силната ви страна. Бъдете предпазливи да не ви въвлекат против волята ви в интриги или неочаквани събития. Отложете важните ангажименти за по-благоприятен момент и се отдайте само на приятни занимания.

Риби – Вие се стремите към промяна, но все още не сте на ясно как да я постигнете. Старайте се да прекарате повече време с хора, които ви подкрепят и разбират, като избягвате да общувате с такива, които обичат да критикуват всичко около себе си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден гледайте на света без думи, слушайте вътрешната тишина. Бъдете като орли, погледнете света отгоре, колкото по-високо се издигнете, толкова по-голям е обсегът на света, който можете да видите. Денят има една интересна особеност: ако успеете да се отдалечите от проблемите и мислите, които заемат и да разгледате ситуацията, да разберете връзката между събитията и естеството на проблемите, ще можете да „прелетите“ над тези проблеми и те ще бъдат решени.

Всичко, от което се нуждаете в този ден, идва само при вас, така че опитайте се да не хабите енергията си и да не се преуморявате - запазете ги, за да осъзнаете случващото се. Отговорите на вашите въпроси може да дойдат насън.

По-добре е да прекарате повече време със семейството си у дома.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети