Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 17.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 17.08.19

Дневен хороскоп – събота – 17.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата

Овен – Днес делата ви ще се нареждат благополучно. Всички страхове от неуспехи ще бъдат напълно неоснователни. Най-важното е да не се суетите напразно и да не предизвиквате смут в колектива. Може да възникне личен проблем, който ще решите бързо.

Телец – Ако не започнете да се държите прекалено предизвикателно, в отношенията няма да възникнат конфликтни ситуации. Много от вас ще получат добри новини, като някои от тях ще помогнат да се освободите от вътрешно напрежение.

Близнаци – В работата покажете творческо мислене, не се страхувайте чрез оригинални и нови методи да решавате често срещани проблеми. Вашите иновативни методи ще се харесат на ръководството.

Рак – Независимо дали в работата или в общуването, ще постигнете успех, само ако вложите малко въображение и творчески подход. Не бързайте да предприемате важни действия - по-добре е да изчакате по-благоприятен момент.

Лъв – Понякога не е лесно да се намери общ език с другите: изглежда, че вие налагате собствената си гледна точка и не се интересувате от мнението на никой друг. Ще ви бъде нужно много търпение и деликатност, за да се преодолеят недоразуменията и да се подобрят взаимоотношенията.

Дева – От трудови подвизи днес се откажете, защото това не е вашият ден. За вас сега е рутинната работа. Погрижете се за здравето си. Бъдете по-дълго време на чист въздух, повече се разхождайте.

Везни – Стойте настрана от хора, които обичат да критикуват всичко – общуването с тях ще ви извади от равновесие и ще ви донесе неприятни емоции. Но онези, които ви обичат и подкрепят, ще намерят начин да ви развеселят.

Скорпион –Имате да свършите много работа. Няма да имате нито минута, за да се отегчите. Вашето бързане и невнимание, характерни днес за вас, може да ви създадат проблеми. Финансовата страна на нещата ще играе важна роля.

Стрелец –Началото на деня е много ползотворно и обещаващо. В тези часове можете да свършите повече неща, отколкото за целия ден. Вие сте толкова решителни, че можете да премахнете всякакви препятствия от пътя си.

Козирог – Стремете се да избегнете прекалената работа. Излишното натоварване днес оказва лошо влияние както върху физическото състояние, така и върху настроението. По-добре е да се въздържате от кулинарни експерименти, защото храносмилателната система е особено уязвима сега.

Водолей – Първата половина на деня ще бъде по-трудна. По това време някои проблеми не са изключени, но не бива да се разстройвате. Влиянието на негативните тенденции бързо намалява, много скоро ще забележите промяна към по-добро.

Риби – Интуицията ви днес ще бъде изключително силна и съветите й ще се окажат полезни за тези, които трябва да вземат важни решения. Вземайте ги сами, дори ако трябва да се борите срещу други, които се опитват да се намесят. Екскурзиите със сигурност ще са задоволителни, ще съберете много ярки впечатления.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Освободете съзнанието си, живейте разкрепостено, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието, но да не се стига до разпуснато поведение, буйстване и пиянства. Радвайте се на слънцето и на луната, на топлината или дъжда, на всичко онова, което сте постигнали.

Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го очаквали. Всяка работа днес трябва да носи удоволствие. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Контролирайте своите емоции и постъпки, тъй като пробуждането на стихийните сили в този ден таят в себе си много неочаквани неща, особено за тези, които губят чувството си за мярка. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Не правете сега дългосрочни планове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети