Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 18 юни 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 18 юни 2022

Дневен хороскоп – събота – 18 юни 2022 - Tribune.bg

 

Овен –Не са изключени някои недоразумения, неприятни моменти, които могат да попречат да завършите делата си навреме. Някои въпроси ще ви отнемат повече време от обикновено. Избягвайте да се ядосвате. Тези, които запазят самообладание, са склонни да успяват по-бързо. 

 

Телец –Добре ще е да отложите нещата, които можете и да си почивате малко повече. Ако не можете да си го позволите, опитайте се поне да не решавате всички проблеми сами или наведнъж. Потърсете помощ, ако е необходимо.

 

Близнаци – Постарайте се да прекарате първата половина на деня колкото е възможно по-спокойно, избягвайки всякакви вълнения и стресови ситуации. Колкото повече преживявате, толкова повече енергия губите. Мнозина ще са лесно раздразнителни поради умора.

 

Рак – Възможно е да имате някои семейни и лични притеснения.  Обсъждането на текущите семейни дела и общуването с близки ще бъде конструктивно. Времето е благоприятно за пазаруване, както и за комуникация с роднини, съседи, приятели. 

 

Лъв – Денят се очертава да е спокоен. Днес ще си бъдете напълно самодостатъчни. Звездите са в готовност да подкрепят реализацията на вашите желания и планове. Може да рискувате, но само ако е умерено. Понастоящем е по-добре да не се правят покупки, ако не са планирани предварително.

 

Дева – Въпреки трудностите и проблемите, които биха могли да възникнат, не падайте духом и запазете оптимизма си. Ще има възможност да завършите някои стари проекти или да приключите някои стари дела.

 

Везни – Не се нагърбвайте с много задачи наведнъж. Втората половина на деня е по-благоприятна за решаване на важни въпроси. Проявете цялата си отговорност в работата си. Не бързайте да вземате важни решения.

 

Скорпион – Не е изключено да имате притеснения, свързани с решението на семейни и лични проблеми. Денят е подходящ за поставяне на нещата в ред. Времето е благоприятно за пазаруване, както и за общуване с роднини, съседи, приятели.

 

Стрелец – През деня постепенно ще нараства вашият ентусиазъм. Каквато и да е действителната причина за това състояние, ще бъдете много ефективни в действията си. Вашият ум може да роди много плодотворни идеи.

 

Козирог – Денят изисква самодисциплина. Лунните енергии ви подтикват да възстановите реда в личния си свят. Ако сте изгубили контрол над живота си, време е да внесете повече определеност и яснота.

 

Водолей – В личните отношения могат да се появят скрити подводни течения, които трябва спешно да бъдат открити и премахнати. Не затваряйте очите си пред този факт, в противен случай си подготвяте опасен капан за бъдещето и ще имате още едно уязвимо място.

 

Риби – Заемете се с изпълнението на рутинните задачи през първата половина на деня, а в следобеда и вечерта ще можете да правите неща, които изискват добро въображение и свободен полет на фантазията.

 

 

Съветите на Фортуна

 

Денят има тежка енергия. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. В този ден хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Подходящо само за рутинна работа. Денят може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

 

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.


Топ новини

виж още
Актуална тема