Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 18.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 18.01.20

Дневен хороскоп – събота – 18.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Благоприятен ден, подходящ за реализиране на някои ваши планове, осъществяване на смели идеи. Не се съмнявайте в успеха на начинанията си, ще се справите, защото звездите са на ваша страна. Възможни са интересни бизнес оферти.

Телец – Възможни са непредвидими ситуации, в които ще попаднете не по собствена свободна воля. Пазете се от разгорещени дебати, клюки и скандали. По-добре е да заемате неутрална позиция.

Близнаци – Вечерта отделете време да се срещнете с хора, които ви разбират добре: комуникацията ще бъде много приятна, ще получите подкрепа и добри съвети. Романтичните изненади не са изключени.

Рак – Денят се характеризира с неблагоприятен емоционален фон. Склонни сте да се притеснявате за дреболии, при всяко съвпадение да виждате предвестник на бъдещи проблеми. Всъщност не всичко е толкова лошо, така че не се притеснявайте.

Лъв – Избягвайте спорове, разгорещени дискусии, опитайте се да избегнете конфликти. Няма причина да разваляте отношенията си с другите. Нуждаете се от спокойствие, общество от приятни и приятелски настроени хора, подкрепата на близки. По вашите възможности е да осигурите всичко това за себе си.

Дева – Можете да постигнете много, ако не чакате помощ и подкрепа и разчитате само на собствените си сили. Житейският опит ще ви помогне правилно да прецените ситуацията, да намерите изход от нея.

Везни – В сферата на личните отношения доминират положителните тенденции и тук ще намерите много приятни изненади. Вечерта е много подходяща за разпускане с приятели, но за забавлението трябва да си знаете мярката.

Скорпион – Има вероятност от остър конфликт с непознати. Не губете кураж и самоконтрол. Използвайте дипломация, красноречие и убедителност при разрешаване на потенциални конфликти.

Стрелец – За вас този ден ще бъде свързан с вътрешни промени - формира се нов поглед върху живота. Изведнъж може да се окаже, че плановете на близките ви не само не съвпадат с вашите, но и им противоречат.

Козирог – Благоприятен и ползотворен ден. С всичко, което се заемете, ще се справите по-бързо от очакваното: благоприятен набор от обстоятелства ще ви помогне, както и вашият опит и практически умения.

Водолей – Сутринта е по-добре да не планирате важни неща, които изискват съсредоточеност и висока концентрация на внимание. Много е лесно да забравите или объркате нещо, да изгубите от поглед детайлите, да се провалите поради грешките на другите или небрежност.

Риби – Почти никой не ви разбира правилно; трябва да повтаряте едно и също нещо няколко пъти, за да бъдете чути. Вашият жизнен потенциал има тенденция да намалява. Възможни са внезапни промени в настроението, емоционални сривове или неразположения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е за активни действия. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Можете да пътувате, да започнете нещо важно, да заложите фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Време за творчески и нестандартни решения.

Добър ден за общуване и завързване на запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Благоприятно е да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети