Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 18.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 18.04.20

Снимка:

Овен – Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни, когато общувате с хората. Неразбирателство може да възникне поради различия в мненията. В любовта бъдете умерени, не стигайте до крайности.

Телец – Съветите на приятелите, получени в този ден, едва ли ще бъдат полезни. Не трябва да сте много лековерни - здравословната доза скептицизъм няма да ви навреди. В даден момент може да усетите, че ви липсва енергия.

Близнаци – Денят обещава да бъде спокоен, не се очакват вълнуващи или неочаквани събития. Много от вас ще се занимават с актуални битови въпроси, свързани с дома. В личните отношения ще бъдете по-спокойни и по-отворени.

Рак – Бъдете внимателни с другите и особено с любимия човек - нравът ви може да повлияе на отношенията ви по нежелан начин.  Отчетете не само недостатъците, но и предимствата на настоящата ситуация и се възползвайте.

Лъв – Днес ще имате променливо настроение, ще приемате нещата твърде сериозно, но не стигайте до крайности. Намерете баланса. Можете да влезете в конфронтация с някой от тези около вас, без да го искате.

Дева – Ставате смели, находчиви и подхождате творчески към обстоятелствата на този ден. В личния живот може да се случи нещо интересно. Ще укрепите връзките с хората дори от разстояние.

Везни – Дните са такива, че трябва да се приспособите към обстоятелствата. Свържете се с дълбоката и скрита част от себе си. Вслушайте се в интуицията си, не разчитайте само на логиката и ще усетите естествените ритми на Вселената.

Скорпион – Днес ще можете да видите и двете страни на проблема или да постигнете споразумение с някого. Може би помирение след кавга, възобновяване на отношенията, решаване на проблеми в името на общото благо.

Стрелец – Това е ден, пълен с креативност и идеи, успешни действия, свързани с дома. Можете да направите света по-красив, въпреки трудностите. С чувството си за хумор ще преодолеете всякакви обстоятелства.

Козирог – Не бързайте, намалете темпото и се наслаждавайте на нещата, които правите. През деня ще бъдете в добра форма, но трябва да компенсирате загубения сън. Така ще бъде най-добре.

Водолей – Хубав ден. Не губете време за тривиални неща. Погледнете откъм положителната страна на живота. Всичко тече, всичко отминава. Бъдете нежни и уважителни с любимия човек.

Риби – Това е ден на спокойствие и тишина, ще си починете от шума и суматохата. Ще постигнете баланс и хармония. Възползвайте се от ситуацията да правите нещата, които не сте можели преди.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се влага.

Не са препоръчителни контактите и прояви на активност. Ден за съсредоточение и самовглъбеност, за очистване от шлаките - физически и духовни. Вслушайте се във вътрешния си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили.

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още