Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 18.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 18.04.20

Дневен хороскоп – събота – 18.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни, когато общувате с хората. Неразбирателство може да възникне поради различия в мненията. В любовта бъдете умерени, не стигайте до крайности.

Телец – Съветите на приятелите, получени в този ден, едва ли ще бъдат полезни. Не трябва да сте много лековерни - здравословната доза скептицизъм няма да ви навреди. В даден момент може да усетите, че ви липсва енергия.

Близнаци – Денят обещава да бъде спокоен, не се очакват вълнуващи или неочаквани събития. Много от вас ще се занимават с актуални битови въпроси, свързани с дома. В личните отношения ще бъдете по-спокойни и по-отворени.

Рак – Бъдете внимателни с другите и особено с любимия човек - нравът ви може да повлияе на отношенията ви по нежелан начин.  Отчетете не само недостатъците, но и предимствата на настоящата ситуация и се възползвайте.

Лъв – Днес ще имате променливо настроение, ще приемате нещата твърде сериозно, но не стигайте до крайности. Намерете баланса. Можете да влезете в конфронтация с някой от тези около вас, без да го искате.

Дева – Ставате смели, находчиви и подхождате творчески към обстоятелствата на този ден. В личния живот може да се случи нещо интересно. Ще укрепите връзките с хората дори от разстояние.

Везни – Дните са такива, че трябва да се приспособите към обстоятелствата. Свържете се с дълбоката и скрита част от себе си. Вслушайте се в интуицията си, не разчитайте само на логиката и ще усетите естествените ритми на Вселената.

Скорпион – Днес ще можете да видите и двете страни на проблема или да постигнете споразумение с някого. Може би помирение след кавга, възобновяване на отношенията, решаване на проблеми в името на общото благо.

Стрелец – Това е ден, пълен с креативност и идеи, успешни действия, свързани с дома. Можете да направите света по-красив, въпреки трудностите. С чувството си за хумор ще преодолеете всякакви обстоятелства.

Козирог – Не бързайте, намалете темпото и се наслаждавайте на нещата, които правите. През деня ще бъдете в добра форма, но трябва да компенсирате загубения сън. Така ще бъде най-добре.

Водолей – Хубав ден. Не губете време за тривиални неща. Погледнете откъм положителната страна на живота. Всичко тече, всичко отминава. Бъдете нежни и уважителни с любимия човек.

Риби – Това е ден на спокойствие и тишина, ще си починете от шума и суматохата. Ще постигнете баланс и хармония. Възползвайте се от ситуацията да правите нещата, които не сте можели преди.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се влага.

Не са препоръчителни контактите и прояви на активност. Ден за съсредоточение и самовглъбеност, за очистване от шлаките - физически и духовни. Вслушайте се във вътрешния си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили.

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети