Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 18.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 18.05.19

Дневен хороскоп – събота – 18.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще можете да завършите важните неща, които сте запланували днес и ще имате време за други отговорности. Възможно е да осъществите ново запознанство. Готови сте да флиртувате и да се наслаждавате на живота.

Телец – Всички планове, които имате бавно се реализират. Просто трябва да бъдете по-търпеливи. По-добре да не правите прибързани заключения: буквално след ден-два обстоятелствата могат да се променят. Можете да очаквате хубав, любовен ден.

Близнаци – Трудно ще се сдържате и ще реагирате дори на дреболиите. Ще попаднете във водовъртежа на различни емоции. Най-уместното ще бъде да се опитате да обърнете недоразуменията и абсурдите на този ден в шега.

Рак – Ще постигнете малък успех, независимо дали в отношенията или в деловата работа, който ще означава много за вас. Пречките ще са по-скоро от организационен характер, но вие ще се справите с тях блестящо. 

Лъв – По-добре е днес да не давате много свобода на езика си: има вероятност да наговорите на близките ви хора толкова излишни неща, че това да се превърне в сериозно изпитание за взаимоотношенията.

Дева – Повишава се вашата чувствителност и възприемчивост. Старайте се да не допускате нервни сривове и скандали, неоправдани физически натоварвания. Избягвайте конфликтите, тъй като споровете ще ви накарат да се изнервите и ще отнемат от душевната ви енергия.

Везни – Днес ще бъдете предимно емоционални, сантиментални, разсеяни и непостоянни. Засилва се интересът ви към чуждите тайни и интриги. Бъдете предпазливи по въпросите с парите. Също така няма да е зле да сте по-внимателни и в личните си взаимоотношения.

Скорпион – Не разчитайте напълно на интуицията си днес. Колкото и странно да изглежда, могат да възникнат обстоятелства, при които събитията ще се развият диаметрално противоположно на това, към което интуицията ви подтиква.

Стрелец – Обстоятелствата отново могат да преобърнат плановете ви, принуждавайки ви да плувате срещу течението. В тези моменти може да изпитате странна пасивност и нежелание да се противите на случващото се.

Козирог – Денят ви ще зависи от това с кой крак сте станали сутринта. Ако сте станали с правилния - денят ще мине добре във всички отношения и ще е не само добър, но и невероятен. Ако сте станали с грешния крак - през целия ден всичко ще се обърква.

Водолей – Денят е благоприятен за творчество и размисъл, за търсене на нестандартни решения. Възможно е експериментите ви да бъдат успешни. По-добре да избягвате всякакви силни емоции иначе някое дребно раздразнение може да се премине в истински ураган.

Риби – Мечтателност, идеализъм, повишена чувствителност - тези качества ще преобладават през първата половина на деня. Но суровата действителност ще изисква от вас да гледате на нещата по-разумно и рационално.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време за решителни действия. Ключовият аспект за деня е съзидание. Можете да стартирате нови начинания. Имате последна възможност да направите нужните корекции в проектите си. Ако пропуснете този ден, все едно сте пропуснали целия месец. Избягвайте пасивния начин на живот. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Физическата работа и действия са полезни. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци.

Това е специален ден за мъжете. Жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдат покорена, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то по-добре се откажете окончателно. Това е последният шанс да опитате. Ако не започнете в този период романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Намерете мир и спокойствие във всичко, което правите. Имайте търпение и знайте, че в крайна сметка всичко ще бъде така, както трябва да бъде според законите на Вселената.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати