Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 18.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 18.07.2020

Дневен хороскоп – събота – 18.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Период, в който душевното състояние се отразява на здравето

Овен – Преследването на собствените ви мечти никога не може да бъде грешка, заедно с всички последствия - това е ваше право. Възможно е да попаднете в конфликт не по ваша вина. Не казвайте нищо и намерете начин да се измъкнете.

Телец – Днес е един от онези дни, когато нямате нищо против да се уедините. Ако не можете да живеете без комуникация и контакти,  поне се ограничете до най-подходящите, надеждни и полезни.

Близнаци – На многолюдни места се опитайте да не привличате внимание към себе си. Това не е най-добрият ден за споделяне на идеи, създаване на приятелства или търсене на съмишленици. Не са изключени значителни разходи, които бихте могли да избегнете.  

Рак – Днес добротата ще прелива от сърцето ви и вие ще искате да помогнете на онези, които имат най-голяма нужда от помощ. Това е чудесен ден за хуманитарна мисия. Подходящо време за уединение и духовна работа.

Лъв – Днес могат да възникнат трудности. Старайте се да запазите спокойствие. Докато не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще ви подкрепят във вашите начинания. Не е желателно да предприемате кардинални мерки.

Дева – Подходящо е да въведете ред около себе си, тъй като сте много подредени и ставате нервни, когато нещата не са на мястото си. Когато го направите, вашето пространство ще бъде много по-удобно и уютно и ще ви помогне да мислите и да се чувствате много по-добре.

Везни – Днес вероятно ще срещнете човек, който ще се превърне за вас като светещ фар в тъмнината. Благодарение на него ще преодолеете проблем или безпокойство, с което се сблъсквате от дълго време. 

Скорпион – Преди обед ще реагирате доста емоционално на всичко, но през втората половина на деня ще се отнасяте не само по-безгрижно, но и ще намерите поводи да се шегувате и повеселите.

Стрелец – Ако скоро сте били изправени пред даден проблем или трудна ситуация, сега може би ще успеете да намерите отговора, като се отдръпнете малко назад и погледнете всичко от по-голяма перспектива.

Козирог – Привлекателните на пръв поглед ситуации и примамливите оферти могат да прикрият скритите опасности. Звездите ви съветват да бъдете критични към новите идеи, обстойно да оценявате техните плюсове и минуси.

Водолей – Щастието ви ще бъде под самия ви нос, просто трябва да отворите очите си и да успеете да го видите. Най-красивите моменти за вас тази вечер ще бъдат с приятелите ви. Излезте с вашата „банда“!

Риби – Не позволявайте на емоциите да са водещи днес. Въпреки че ще бъдете изключително чувствителни и сантиментални, днешният хороскоп ви предупреждава да не се поддавате на чувствата.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно благоприятен ден. В него човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Ден, в който всеки трябва да се обърне към божествената мъдрост и знания, към своите духовни източници. Добър ден за медитация. Посветен е на вътрешния и духовен свят на човека.

Не е време за рационализъм и прагматизъм. Обърнете се към своя вътрешен глас, непременно помислете над трудностите, които ви измъчват. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми.

Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното. В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате.

Луната от 00:16 ч до 17:25 ч се движи на празен ход. Не се препоръчва нищо важно да се започва, да се купува, да се подписва.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети