Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 18.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 18.12.21

Дневен хороскоп – събота – 18.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трябва да използвате своето лидерство, без никакви прояви на авторитаризъм. Важно е да се самоконтролирате. На този ден силата на самовнушението е доста силна. Начинът, по който се настроите, ще улесни деня ви.

Телец – Това е много положителен ден за всеки, който има романтична връзка. Могат да се случат много хубави неща. Инициативата в общуването с хората около вас ще ви помогне бързо да постигнете желаното.

Близнаци – Трябва да сте подготвени за факта, че някой може би ще развали настроението ви още от сутринта, но не бива да давате воля на чувствата, самоконтролът ще ви помогне да се справите с трудностите.

Рак – Денят може да ви донесе известен физически дискомфорт. Трябва да спрете и да обърнете повече внимание на здравето си. Някои хора от вашето обкръжение могат да ви разочароват с поведението или думите си.

Лъв – Днес имате всички шансове и възможности да бъдете много проспериращи, да можете да работите/правите това, което искате, с известна увереност и спокойствие. Нещата може да стават по-бавно, но всичко, което започне, ще се завърши.

Дева – Може да има напрегнати моменти и основната причина за това е, че не всички ваши думи са разбрани и възприети правилно. Трябва да преосмислите социалния си кръг и да ограничите контактите с арогантни хора, които непрекъснато нарушават личните ви граници. 

Везни – Ден на безпокойство и дискомфорт отвътре навън, което ви прави нуждаещи се и несигурни. Вие сте подкрепяни и успокоявани от хора, на които имате доверие. Изгряват нови надежди и е важно да се свържете със сърцето си.

Скорпион – Денят носи предизвикателства за вас. Съдбата ще тества силата и издръжливостта ви, като ви подхвърли няколко трудни задачи за изпитание. Може да бъдете изправени пред труден житейски избор. 

Стрелец – Ден за подреждане и поставяне на нещата на мястото им. Много е важно да имате чувство за организация и правилен метод, за да можете да се съсредоточите върху това, което трябва да направите. 

Козирог – Днес сте много прагматични, обективни и пестеливи. Много е важно да можете да се доверите на други хора, за да не усложнявате този ден, да не се карате, да не влизате в неприятности и да се ядосвате и да не се изолирате от останалия свят.

Водолей – Денят ви преминава гладко, всичко ви се получава с лекота, появяват се добри идеи за нови проекти за бъдещето. Правете това, което трябва да направите, за да поддържате хармонията около вас.

Риби – Днес е много важно да не се увличате по фантазии, илюзии, обещания и чудотворни ситуации, тъй като има хора и ситуации, които са много съмнителни. Необходимо е да поддържате оптимистична нагласа и ще привлечете положителни неща (хора, ситуации) в живота си.

Съветите на Фортуна

До 16:14ч - Ден на постиженията. И няма значение в коя област. Успехът ще се усмихне както в професионалната област, така и в личната. Сега вече можете да стартирате нови начинания. Възможни промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да преживеят депресия.

След 16:14ч - При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск. Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети