Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 19.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 19.01.19

Снимка:

Помислете колко излишни неща имате в живота си. Сега е моментът да се избавите от тях

Овен – Добре е да се избягва бързото вземане на спонтанни решения и да не се форсират събитията. Действайте по-спокойно! Проявете повече отговорност към своите задължения, към поетите ангажименти и спазвайте дадените обещания.

Телец – Днес не е най-подходящият ден за любовни срещи. Твърде голяма е вероятността срещата да започне със спречкване и да завърши със сериозно разногласие, последвано от взаимно разочарование.

Близнаци – Ще се изкушавате да кажете на някого нещо – през целия ден ще е на върха на езика ви, но най-добре го преглътнете, защото трудно може да се предвиди как ще се развие ситуацията. Възможно е да има неприятни последствия.

Рак – Трудно може да се нарече този ден успешен. Най-добре е да се въздържате да предприемате важни действия. Старайте се да не повтаряте предишни грешки. Отдайте се на домашните си занимания и задължения.

Лъв – Имате силно желание да намерите разрешение на някои въпроси, обаче не е много подходящо сега да се обсъждат наболели теми. В личните ви взаимоотношения не са изключени разногласия и конфликти.

Дева – Обстановката около вас е малко нестабилна. Не разчитайте днес на своето обаяние да ви помага в общуването. Впрочем препоръчително е да ограничите контактуването. Неприятна ситуация е на косъм да се случи, но може и да успеете да се разминете с нея.

Везни – Жизненият ви тонус има тенденция към понижаване. Вашата емоционалност е потисната. Подходящо е да прекарате деня в уединение, релаксация, пасивна почивка, гледане на филми, четене на книга и повече сън.

Скорпион – Енергийните ви резерви постепенно намаляват, но вашата емоционалност е повишена и ще играе важна роля през деня. Благоприятно е само за текущи и довършителни дела, а важните е препоръчително да ги отложите.

Стрелец – Постарайте се правилно да организирате денят си и не бързайте нищо важно да започвате без достатъчно добро да сте го обмислили. Имате възможност да свършите много полезни неща на работа или у дома.

Козирог – Днес е важно е да запазите присъствие на духа във всяка една ситуация. Не позволявайте да ви провокират по никакъв начин. По-здравословно за вас ще е да не се намесвате в разрешаване на чужди спорове, още повече, ако не ви касаят лично.

Водолей – Излишъкът на енергията ви може да ви подтикне към импулсивни действия. Добра възможност ще имате да проявите вашата информираност в приятелска среда, но не се надценявайте и самоизтъквайте. Бъдете по-скромни.

Риби – Не избързвайте в действията и преценките си. Ако сте в домашна обстановка, позволете си да се отпуснете напълно. Тогава ще постигнете хармония и вътрешно спокойствие, което ще ви позволи да владеете ситуациите и взаимоотношенията си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Строгият Сатурн е управител на съботния ден. Това е планетата на ограниченията. Необходимо е да сложите в ред вещите си, отношенията, своите чувства, мисли и желания. Помислете колко излишни неща имате в живота си. Сега е момента да се избавите от тях. Съботата е най-добрият ден за пасивен отдих, тъй като всяко движение е противно на Сатурн. Най-доброто нещо в този ден е да ограничите своите потребности, да се стараете по-малко да ядете, да говорите и да придавате значение на своите желания и настроение. Съботата може да се нарече ден на ограниченията. Старайте се да говорите по-малко, да не заливате другите с дълги речи. Не казвайте излишни думи нямащи нищо общо с обсъжданите въпроси. Избягвайте да разказвате за своите преживелици и несгоди. Ако отидете на гости, то не се задържайте дълго. Сега е изгодно е да се ходи по магазините, защото Сатурн е ограничител и не позволява да се харчат много пари и да се купи нещо излишно.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив