Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 19.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 19.02.2022

Дневен хороскоп – събота – 19.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Може да се почувствате малко претоварени от някого днес или може да сте този, който отегчава някого. Така или иначе, разговорите, които водите, преминават в желаната от вас посока. Може да е трудно да се предвиди как хората ще реагират, когато се почувстват притиснати в ъгъла, така че е разумно да бъдете възможно най-гъвкави.

Телец – Да защитавате другите е възхитително, но ако те смятат, че не се нуждаят от защита, вероятно са прави. Има тънка граница между истинско застъпничество за справедливост и натрапническо поведение.

Близнаци – Пренебрегването на вашите отговорности няма да реши проблемите ви и може да причини повече. Може да е трудно да се фокусирате върху това, което правите и може да се чудите дали някои неща наистина си струват усилията.

Рак – Сега не е нужно да се съгласявате с всички, които срещате, въпреки че може да се окажете в ъгъла от някой, който силно ви притиска, но това е временен процес. Ако сте готови да бъдете гъвкави и да вземате бързи решения, нещата могат да вървят по-гладко.

Лъв – Днес не е идеалното време да бъдете самодоволни, защото всичко може лесно да бъде разбрано погрешно. Дори и да не го направите, има риск хората да направят прибързани заключения, които са погрешни за вас.

Дева – Очаква ви спокоен и проспериращ ден, подходящ за завършване на стари дела, материализиране на някои идеи, появили се преди много време. Да оставите нещата за утре, е като да вземете назаем от бъдещето си, което може да не е добра идея в момента.

Везни – Трябва да избягвате ненужните разговори в този ден и да внимавате да не бъдете толкова откровени с всички. Колкото по-малко хора знаят за вашите дела, толкова по-добре за вас. Хубаво е да правите неща, които ви вдъхновяват и завладяват, които ви помагат да се отървете от негативните мисли в главата си.

Скорпион Обстановката около вас може да е напрегната. Направете всичко възможно да бъдете възможно най-гъвкави. Различната атмосфера може да ви накара да правите нещата по различен начин. Опитайте се да бъдете възможно най-отстъпчиви, докато нещата се успокоят.

Стрелец – Може да искате да поемате рискове, но рискът от провал може да е по-голям, отколкото си мислите. От друга страна, дори да има най-малък шанс за успех, може да го направи полезен! Има вероятност ситуацията изведнъж да се обърне  към по-добро. Както се казва: „Риск печели, риск губи!“

Козирог – Трудно е да се предвиди как ще се окажат нещата в края на краищата, но вашият свят може да бъде пълен с малки изненади. Не се страхувайте да търсите малки искри на радост, за да направите живота си интересен!

Водолей – Да бъдеш твърде щедър може да не е толкова добре за вас в момента. Обещаването на повече, отколкото наистина можете да изпълните, независимо дали е време, пари или енергия, може да доведе до проблеми, чието разрешаване ще отнема много време.

Риби – Вашата толерантност към хората днес може да направи работата ви малко по-трудна, но добротата никога не вреди. Има много възможности, за които вероятно никога не сте се замисляли и ще ги откриете, като живеете, а не като мислите.

Съветите на Фортуна

Въздухът в този ден е зареден с отрицателна енергия, така че се счита за магически, дяволски. Лесно е да се поддадете на изкушението, което може да доведе до неприятности. В такъм мрачен ден хората оказват лошо влияние върху околните. Избягвайте общуването като цяло. По-добре е да пестите енергия днес, като прекарвате време сами. Нормално е да се чувствате тъжни в този ден, да чувствате тежест в душата.

Бъдете изключително внимателни с отрови и различни химикали. Избягвайте контакт с животни, които могат да ви ухапят. Уязвими днес черва и психика. Много хора са склонни да изпадат в депресия. Ако заболяване се прояви в този ден, то трябва да се лекува незабавно, в противен случай ще се проточи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети