Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 19.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 19.06.21

Снимка:

Овен Сутринта ще бъдете изпълнени с енергия, която ще се увеличава през деня. Ще изпълнявате бързо своите отговорности и задачи по време на работа, но за съжаление ще бъдете обременени от случващото се в личен план. Напрежението в отношенията с някого ще ескалира.

Телец – Стресът и безпокойството могат да ви затрудняват да се фокусирате върху задачите и отговорностите, които ще си поставите. И все пак не изпускайте нервите си, защото ще можете да завършите всичко, което сте започнали. Поддържайте добро настроение и позитивен подход.

Близнаци – Предстои ви успешен ден, но не забравяйте близките си. Уверете се, че спазвате обещанията си. Няма да ви липсват идеи, нито изобретателност. Записвайте си всичко, което не искате да забравите.

Рак – Бъдете възможно най-търпеливи и не се насилвайте да вземате решаващо решение под напора на емоциите. Напоследък правите твърде малко за вашето благополучие. Трябва да наблегнете повече на релаксацията.

Лъв – Много кратко разстояние все още ви дели от победата, така че не се отказвайте. Може би все още не сте намерили правилния път към целта си, но се приближавате сигурно и стабилно към нея. Що се отнася до парите и работата, това не е моментът да започнете нов проект.

Дева – Не бъдете толкова строги и взискателни към колегите, особено ако в момента не сте на ръководна позиция. Адаптирайте се и се стремете към групово споразумение, което ще донесе определени ползи за всички.

Везни – Ако имате нужда от помощ днес, не се страхувайте да я поискате. Може да я получите от напълно неочаквани източници, така че търсете навсякъде. Като цяло ви очаква много приятен ден, в който ще споделите радост и щастие с близките си. Наслаждавайте се на деня.

Скорпион – Няма да имате затруднения при посрещането на определени предизвикателства! От финансова гледна точка не бързайте стремглаво с лошо подготвени проекти. Що се отнася до любовта, много интензивен чувствен климат ще умножи жарта и страстта при влюбените.

Стрелец – Вие знаете точно как да изпълнявате плановете си и няма да оставите нищо на случайността. Що се отнася до здравето и настроението, днес ще бъде на възходи и спадове. Ще трябва да правите редовни почивки и да замените кафето в полза на плодови сокове или плодове, които ще ви върнат енергията, която ви липсва.

Козирог – Има риск от недоразумения, така че бъдете нащрек. Опитайте се да отстъпите крачка назад, ако имате трудни отношения с роднини, за да прецените ситуацията с максимална обективност.

Водолей – Бързите и ясни мисли днес ще ви помогнат бързо да стигнете до същността на всеки въпрос. Опитайте се да избегнете конфликта в отношенията, като бъдете по-дипломатични и по-толерантни от обикновено.

Риби – Може да почувствате нервна умора. Трябва да се щадите малко повече. В личните отношения ще бъдете доста разумни. По отношение на настроението – приятна, но скучна атмосфера. Няма рецепта за щастие. От вас зависи да намерите вашата магическа формула, за да продължите да се усмихвате.

Съветите на Фортуна

До 14:47 часа енергията на деня ще се отрази негативно на човек. Възможни са безпокойство, страхове, мрачни мисли, трябва да се пазите от измами и всякакви изкушения. В това време е много лесно да се поддадете на илюзии и съблазни. Пасивните хора са уязвими. По-добре е да прекарате тези часове в спокойна, ежедневна работа. Не се захващайте с нови дела - съществува риск да сгрешите в оценката на възможностите си и да пропаднат.

След 14:47 часа  потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва, силите могат да започнат да бликат като фонтан. Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на семейните отношения и подобряване на дома. Избягвайте всякакви конфликти с роднини. Недопустимо е да показвате негативни емоции у дома. Благоприятно е за събиране на близки на семейна вечеря.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още