Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 19.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 19.10.19

Дневен хороскоп – събота – 19.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Полезно е за вас да участвате в обществени мероприятия. Можете да се запознаете с хора, които ще ви отворят нови възможности, ще ви помогнат да реализирате най-амбициозните си планове.

Телец – В началото на деня може да се чувствате унили, без настроение, без желание за работа. Това може да се дължи на временно неразположение, натрупана умора или кавга с някой от обкръжението ви. Постепенно ще излезете от това състояние и ще се подобри състоянието ви.

Близнаци – Днес трябва да избягвате агресивното настроение. Опитайте се да не разваляте този ден нито за себе си, нито за другите. По-добре е да прекарате няколко часа в мълчание, ангажирани с възстановяването на емоционалния баланс.

Рак – Емоционалният фон на деня е благоприятен, настроението ще бъде добро, дори ако всичко върви малко по-различно от очакваното. Вие предпочитате да действате предпазливо, да не рискувате, ако това не е необходимо.

Лъв – Настъпва време за активни действия и всичко ви се получава добре. Концентрирайте се, защото разпилявате силите си, действайки в различни направления. Не обсъждайте вашите познати и опоненти. Това, което се опитвате да скриете, скоро може да стане явно.

Дева – По-добре се въздържайте от двусмислени забележки, шеги, закачки, които могат да бъдат обидни за някого. Не давайте съвети, ако не са ви поискани. Втората половина на деня е по-благоприятна. Бъдете внимателни към детайлите, не пропускайте нищо.

Везни – Денят е подходящ за срещи и интелектуално общуване. Старайте се на всичко да придавате конструктивен смисъл, да откриете рационалното във всичко случващо се и да намирате компромиса във всяка ситуация.

Скорпион – Поток от творческо вдъхновение ще повдигне нивото на енергията ви и ще донесе нови желания. Може да сте прекалено емоционални, но това няма да ви навреди, по-скоро ще ви бъде от полза. Емоциите ще добавят чар и страст към интимния живот.

Стрелец – Можете да обсъждате всички въпроси, включително най-сложните, такива, поради които преди са възникнали разногласия. Добри възможности има за конструктивен диалог и да се постигне компромис, да се намери решение, което да задоволи всеки.

Козирог – Не вземайте прибързани решения. По-добре е да изчакате малко, докато ситуацията се проясни. Не правете празни обещания в този ден, изпълнявайте добросъвестно всичките си задължения. Втората половина на деня е по-благоприятна.

Водолей – Сутринта е по-добре да не планирате важни въпроси, които изискват силна концентрация на внимание. Много е лесно да забравите или объркате нещо, да изгубите от поглед детайлите, да се провалите заради грешките или небрежността на другите.

Риби – Избягвайте да се претоварвате с работа, не се нагърбвайте с много неща за вършене. Старайте се колкото може повече да избягвате стреса – всичко това може да ви причини през нощта безсъние.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:45 ч. Луната се движи на празен ход. Не предприемайте нищо важно, избягвайте значителни покупки, подписване на договори и документи.

Енергията през този ден пробужда в човека активното и творческото начало. Задвижва се Ян енергията. Увеличава увереността, решителността и предприемчивостта. Необходимо е да се стремим особено днес да бъдем честни и справедливи. Енергията на деня е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения.

Добре е за колективни и груповите занимания, подходящо е за обсъждане на колективните проблеми. Ден на приятелството, затова е полезно да се събирате с приятели, роднини, сдружения с хора, за духовни разговори. Не се препоръчват занимания с трудоемка работа, но е добре да се изпълняват физически упражнения, да се прекара повече време навън, където може да се зареждате с елементите на стихиите – вятър, вода, земя, растения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати