Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 19.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 19.12.20

Дневен хороскоп – събота – 19.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добър ден за разрешаване на конфликти, изграждане на взаимоотношения с колеги, приятели и семейство. Фокусирайте се върху това, което можете да постигнете, като си сътрудничите с другите. Работата в екип дава по-добри резултати.

Телец – Денят няма да донесе неприятни изненади. Основното нещо е да не прекалявате по отношение на поведението, така че самоувереността ви да не започне да се възприема от другите като арогантност.

Близнаци – Първата половина на деня е подходяща за работа, но втората е добре да е посветена на почивка. Прекарайте повече време със семейството и приятелите си. Преди да си легнете, можете да си пожелаете нещо или да зададете въпрос, който ви вълнува - отговорът вероятно ще дойде насън.

Рак – Всичко ще бъде спокойно и стабилно, ще имате много хубави моменти. В този ден в семейството цари взаимно разбирателство. Сега можете да си поговорите спокойно, за да се разберете за всички проблеми. Денят е идеален за установяване на нови връзки и подновяване на стари.       

Лъв – В идеалния случай, ако успеете извън работата, просто бъдете със семейството си или близки приятели. Ако работата не може да бъде избегната, опитайте се да не загубите онова спокойно настроение и възторг, които ще ви придружават от сутринта.          

Дева – Като цяло денят ще бъде положителен за представителите на този знак. Тези, които все още са имали някои съмнения, ще могат да вземат най-накрая правилното решение. Днес интуицията ви се изостря. 

Везни – Днешният ден ще донесе изключително положителни емоции, а също така ще даде възможност да направите необходимия запас от сила и енергия. Само трябва правилно да планирате този период.

Скорпион – Днес имате поредната възможност да подобрите отношенията си с другите, да покажете колко ценни и важни са за вас. Когато Луната има умиротворяващ ефект върху хората, е време да поговорите, да обясните всичко, да се опитате да поправите нещата, да изслушате другите.

Стрелец – Денят ще е щастлив за мнозина. Ще бъдете изпълнени с мир и добронамереност. Днес, за разлика от предишните дни, трябва да слушате не само собствената си интуиция, но и мнението на другите, дори ако това не са приятели и близки, а напълно непознати хора.

Козирог – Този ден е благоприятен като цяло за представителите на този знак. Ще намерите спокойствие и стабилност в делата ви. Ще има много шансове да се покажете от към добрата си страна. Всичко ще бъде гладко и в семейството.

Водолей – Представителите на този знак днес са изненадващо спокойни и уравновесени. Работата просто кипи, освен това няма напрежение, всичко върви като по часовник. Интуицията ви се засилва значително.

Риби – Денят носи пасивна енергия. Активността ви леко ще намалее. Но това изобщо не означава, че ще се появи апатия или депресия. Ще се изпълните със спокойствие и самочувствие. Ще бъдете пълни с доброжелателство, винаги готови да се притечете на помощ.                      

Съвети на Фортуна

Един от най-благоприятните дни. В този ден към земята се спуска мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В този ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Дава се възможност да реализирате стоящите пред вас задачи. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще ви се усмихне. Девиз на деня: „Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате“.               

В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек.                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати