Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 20.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 20.02.21

Дневен хороскоп – събота – 20.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако не е възможно да се оцени сериозността на ситуацията, не бързайте с решенията. Особено сега не бива да бързате. Когато сте невнимателни, лесно можете да сгрешите. Потърсете съвет, приятелите ще застанат до вас в тази ситуация.

Телец – Луната е във вашия дом на парите, така че има тенденция към необмислени разходи. Опитайте се да бъдете практични и да избягвате импулсивни покупки. Можете да се поглезите в друг ден.

Близнаци – Знаете, че и вие не сте перфектни, затова не отправяйте високи изисквания към партньора си. За дреболии не си струва да си хабите взаимно нервите и енергията. Свежият въздух ще ви накара да се почувствате по-добре. Излезте и се разходете.                                   

Рак – Звездите са с вас. Не бързайте с нищо, по-скоро изчакайте своя момент. Бъдете креативни и ще блеснете, ще привличате вниманието на хората около вас. Ще срещнете някой, който ще ви вдъхнови много. 

Лъв – Трябва добре да използвате този спокоен период, за да обмисляте или да извършвате дейности, за които обикновено нямате време. Ще изживеете интересни моменти. Излъчвате положителна енергия, затова днешният ден е подходящ за срещи.                              

Дева – Влиянието на планетите ви дава неудържима активност, но повишената енергия може да доведе до пренапрежение и от там до грешни действия и конфликтни ситуации. Твърде е вероятно да имате лошо настроение. Ще се почувствате така, сякаш всички са против вас, но не се отчайвайте. Отново всичко ще се оправи.

Везни – Не бъдете тъжни или ядосани, ако не можете да изпълните задачите си. Това може да се случи на всеки. Преценете ситуацията и определете приоритетите си. Да се стресирате заради малки проблеми е глупост и освен това не е полезно за здравето.

Скорпион – Можете да очаквате всичко друго, но не и спокойствие. Най-вероятно вълнението ще бъде свързано със семейството и близките. Дошъл е моментът за решаване на проблеми, които обикновено замитате под килима.

Стрелец – Стойте далеч от спорни въпроси и помислете два пъти, преди да дадете съвет на някого, дори и да ви моли. Това може да се окаже лоша услуга. Не губете ценното си време, опитвайки се да задоволите нуждите на всички останали, когато имате по-добри неща за вършене. 

Козирог – Внимавайте да не провокирате конфликти. Можете да станете причинители на проблеми, без да искате. По-приказливи сте от обикновено и несъзнателно можете да докоснете нечие болно място или да започнете тема, която ще доведе до разгорещена дискусия.

Водолей – Планетарните влияния на този ден могат да променят потока на енергия във ваша полза, което ще ви донесе вдъхновение и усещане за единство със света. Може би ще намерите нова област на приложение за вашите способности.

Риби – Приятелите могат да станат както помощници, така и източници на проблеми. Звездите ви съветват да се доверите на потока от събития, да усетите новите тенденции и да ги използвате във ваша полза.                           

Съветите на Фортуна

Ден на активна почивка. Потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва, силите могат да започнат да бликат като фонтан. Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на семейните отношения и подобряване на дома. Това е семеен ден, добре е да бъдете със семейството и близките си, да ги съберете, да си спомните традициите, вашите предци. Недопустимо е да проявявате негативни емоции у дома. Избягвайте всякакви конфликти с роднини. Препоръчва се да медитирате върху собствената си карма и кармата на рода. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Неправилното използване на енергията на деня впоследствие води до нарушаване на имунната система и в резултат до заболявания на гениталиите.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети