Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 20.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 20.03.21

Дневен хороскоп – събота – 20.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да срещнете трудности, може би ще ви възпрепятстват действията на други хора. Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение. Бъдете любезни и приятелски настроени към тези, които са ви скъпи.

Телец – Денят може да тръгне в друга посока от планираната. Настроението е леко нестабилно и променливо. Днес лесно можете да заблудите другите или вие самите да се заблудите, затова бъдете внимателни и предпазливи.

Близнаци – Идеите ви идват бързо и си отиват също толкова бързо. Ако се съмнявате дали си струва да кажете нещо важно сега, по-добре изобщо да си мълчите. Явно не е настъпил момента. Някой може да накърни вашите интереси и да трябва да се защитавате.

Рак – Денят ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Нужно е да запазите спокойствие, за да избегнете конфликтите с другите. Някои от вас ще  трябва да помагат на хора, които са в затруднено положение.

Лъв – Ако в този ден някой около вас ви дразни, въздържайте се да реагирате прекалено емоционално. Направете си почивка, обмислете нещата на спокойствие и може да видите ситуацията от друга гледна точка. 

Дева – Небрежното ви отношение може да ви докара неприятности. Не подценявайте с лека ръка нещата и ситуациите. Имате някои желания, които не съвпадат с вашите възможности. Бъдете нежни и тактични към близките и партньора си.

Везни – Старайте се днес да сте в спокойна обстановка. Не се опитвайте да направите и невъзможното и си позволете малко да се отпуснете. Вие сте оптимисти, въпреки че не всички надежди са оправдани. 

Скорпион – Намалете своята активност. Откажете се от бързането и суетенето. Оставете настрана всички важни и сложни дела и задачи. Най-вероятно вашите усилия няма да доведат до желания резултат.

Стрелец – Луната в Близнаци ви провокира към необмислени действия. По-добре е да не упорствате в постигането на целите си. Опитайте се да намерите спокойствие - това е първостепенната ви задача. 

Козирог – Доверете се на интуицията си, отложете инициативи и решителни действия - съдбата ще ви възнагради за търпението. Просто вървете по течението на живота - всичко ще се получи само по себе си.

Водолей – Енергията на деня носи топлина, мир и спокойствие, така че този ден е добър за сътрудничество и семейни отношения.  Не се очертават пречки, които да не бихте могли да преодолеете, но гледайте да не се влошават отношенията ви с другите.

Риби – Звездите съветват да бъдат умерени и да подхождате разумно към организацията на деня. Енергията на деня е такава, че не трябва да предприемате решителни действия. Грижете се добре за себе си: енергийният потенциал на тялото е отслабен. 

Съветите на Фортуна

Денят е сложен. Трябва да бъдете гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е старо и излишно и ви дърпа назад: да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете миналото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени. Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Ако сте уморени от някои трудни взаимоотношения, от които е крайно време да се отървете, сега е подходящо време да го направите. Същото важи и за нещастната любов. Освободете сърцето си от този човек и разчистете пътя пред себе си, за да може да привлечете вашата истинска половинка в живота.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети