Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 20.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 20.04.19

Дневен хороскоп – събота – 20.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Правете само това, което сте планирали

Овен – По-силните по дух ще укрепят авторитета си и сами ще направляват събитията. По-слабите представители на знака ще разчитат на милостта на съдбата, на симпатиите и моралната подкрепа на хората, около тях. Денят ще даде храна на вашето въображение и вдъхновение.

Телец – Попълнение на банковата ви сметка, нова придобивка, получаване на подарък, неочакван приход или преразпределение на семейните средства във ваша полза ще повдигнат значително настроението ви.

Близнаци – Денят ще пасивен, предразполагащ към инертност. Може да ви липсва желание да променяте каквото и да било. Добрата музика ще подхрани чувствеността ви и ще стимулира въображението ви.

Рак – Ако се опитвате да угодите на другите, вместо да изпълнявате собствените си желания, рано или късно ще бъдете разочаровани. При наличие на средства, не е изключено да проявите разточителност и екстравагантност. Всяко престижна покупка правете с повишено внимание.

Лъв – Днес вниманието на едни изцяло ще е погълнато от партньорските отношения. За други главната цел ще е да завоюват и печелят симпатии, признание, да гонят престиж или да търсят популярност в други среди.

Дева – Вместо да се борите срещу обстоятелствата, по-добре е да намерите своето място в тях. Не се отдавайте на прекомерни размишления. Влейте се в потока на деня и пуснете на воля своите емоции. Случайна асоциация с нещо ще предизвика носталгични спомени у вас.

Везни – Днес може да се посветите на любимите си занимания или да прекарате деня с близки приятели. Някакви съществени събития са малко вероятни. Насладете се на удачният момент, позволете си да се поглезите и да проявите малко капризи. Отпуснете душата си.

Скорпион – Ще ви понесе инерцията на този ден. Чувствата ви ще са силни и дълбоки. Мнозина ще ги занимават мисли за любов, търсене на забранения плод, тайни срещи, получаване на удоволствия. Тези, които ще ги търсят в социалните мрежи рискуват да се поддадат на илюзии и самоизмами.

Стрелец – Астрологичната обстановка ще окаже влияние върху тези, които имат богато въображение и повишена чувствителност. Този ден може да е изпълнен с фантазии, мечти, спомени и изкушения. Сънищата и знаците на съдбата могат да придобият важен смисъл.

Козирог – Днес няма да можете да се отпуснете достатъчно. Проблемите и грижите ви са достатъчно и ще се почувствате уморени. Преживяванията ви ще са противоречиви. Възможно е да изпитате недоверие и да сте скептично настроени към околните.

Водолей – Това може да е един добър ден, само ако сте в подходяща психологическа и удобна среда и се занимавате с неща, които ви доставят удоволствие или сте в приятна компания. Извън тази среда не се очакват хубави неща.

Риби – Днес звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или в среда, която предполага уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност. Ще бъдете вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Правила за днешния ден

• Правете само това, което сте планирали.

• Откажете се от внезапни, непланирани стъпки.

• Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск.

• Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си.

• Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.

• Отдайте предпочитание на компанията на един човек, вместо големите компании.

• Прекарайте известно време в уединение и медитация - днес можете да разберете много неща за себе си и за живота.

• Отделете време преди всичко да чуете и разберете друг човек, а не да го убеждавате в нещо или да спорите с него.

• Старайте се повече да наблюдавате, отколкото да действате и говорите.

• Отделете време за съзерцание на природата, пък макар и от картини, репродукции или снимки на красиви пейзажи.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати