Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 20.06.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 20.06.2020

Дневен хороскоп – събота – 20.06.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Нашето щастие е пропорционално на способността да правим добро

Овен – Възможно е да изпитвате известно неудовлетворение, да имате затруднения. Не се тревожете. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между действията и почивката.

Телец – Може да се сблъскате с неочаквана ситуация.  Ако действате внимателно и търпеливо, вие сте в състояние да преодолеете усложненията. Талантът за импровизация е особено полезен при решаването на проблемите.

Близнаци – Чашата може да ви изглежда наполовина празна, но така е само на пръв поглед. Продължавайте да я гледате или по-добре променете начина, по който я гледате и ще видите, че наистина е наполовина пълна.

Рак – Може би ще получите ценни съвети или ще ви бъде препоръчано нещо полезно. Старайте се да изпълнявате задълженията си, не давайте вдъхновение на фантазиите и подхождайте към задачите си с пълна отговорност.

Лъв – Отношенията ви могат да преминат през ситуация на напрежение и конфликт, някои отговорности могат да ви се сторят тежки за вашия гръб. Преди да решите да приключите с всичко, трябва да размислите. Главоболие или някакъв вътрешен дискомфорт могат да ви притесняват.

Дева – Възползвайте се от момента, за да реорганизирате добре идеите си или да изработите стратегия, която ви позволява да разширите хоризонтите си. Не пренебрегвайте личните си грижи и поддържайте балансирана диета.

Везни – Добре ще е да си съставите план за действие и да го следвате през деня. Въздържайте се от активна дейност, но можете да се заемете с почистване на дома. Много от вас днес ще са склонни към лекомислени постъпки и непредсказуемост, прояви на капризи.

Скорпион – Не се препоръчва да се поддавате на импулса и преждевременно да започвате нова инициатива, защото може да стигнете до задънена улица.  Вземете всичко, което се случва около вас, напълно сериозно. 

Стрелец – Денят носи тежка енергия. Ще чувствате известно напрежение. Много е полезно днес да направите почистване. Въпросът е не само в това, че ще помогне да се разсеете от негативните мисли, но ще можете да освободите излишната енергия.

Козирог – Не се поддавайте на провокациите на другите. Не се стъписвайте от агресивността от тяхна страна, денят има тежка енергия и това разбунва духовете. По възможност по-малко общувайте и търсете уединението.

Водолей  – Не давайте обещания, не поемайте задължения, не сключвайте сделки и още повече, ако са свързани с пари. Това е много важно. По-добре в днешния ден да нямате нищо общо с финансите. Избягвайте неприятните хора днес.

Риби – Ако не прекалите с емоциите, нещата около вас ще се нареждат благополучно. Придържайте се днес към правилото: „мълчанието е злато“. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Събота е денят на Сатурн. Кармично е свързан с Юпитер.

Съвети от планетите: нашето щастие е пропорционално на способността да правим добро.

Днес е денят преди Новолунието и Слънчевото затъмнение. Това е моментът за изплащане на дългове и за прощаване на обиди. Енергията на този ден е по-скоро неблагоприятна, тя има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема сила. Можете да се чувствате уморени, дори и да не сте правили нищо. За да избегнете това, концентрирайте се само върху светлината или жив пламък и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване.

Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина колкото е възможно повече.

Днес се откажете от всичко излишно: направете почистването, раздайте неща, които не носите, изхвърлете всичко счупено и ненужно от дома.

Денят е особено благоприятен за родените на 3, 12, 13, 21, 23 и 30.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети