Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 20.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 20.07.19

Дневен хороскоп – събота – 20.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък

Овен – Във ваша полза ще бъде да проявите деликатност, толерантност, снизхождение. Правилната тактика ще помогне за балансиране на сложните взаимоотношения, а хармоничните съюзи ще станат още по-добри.

Телец –Ако решите днес да забавите ритъма на живот и работа, ще постъпите правилно. Намерете начин да съвместите работата с почивката. Няма да загубите нищо, ако отделите малко време да се отпуснете.

Близнаци – Добра идея е да отделите време за планиране, което може да засяга както професионалното развитие, така и личния живот. Вашата интуиция се засилва, благодарение на което вашите решения ще бъдат правилни.

Рак – Вниманието ви днес ще е съсредоточено върху домашните задължения, семейството, здравето или битовите грижи. Може би в този режим ще премине целия уикенд. Успехът в делата ви зависи от задълбочеността и вниманието към детайлите.

Лъв –Вашето предимство е гъвкавостта и способността да се адаптирате към бързо променящите се обстоятелства. Днес е по-добре да се откажете от активен социален живот и да се ограничите само в поддържането на целеви връзки.

Дева – Денят ще е успешен за новите идеи. Не забравяйте за чувството за мярка, защото можете да създадете проблеми за себе си без дори да разберете. Не предприемайте нищо важно, не бързайте.

Везни –Днес е може би по-добре да се уедините. Ако не можете да живеете без комуникация и контакти, поне се ограничете до най-подходящите, надеждни и полезни. Добро време за творчески дейности.

Скорпион – По-голямата част от деня ще бъде посветена на домашните дела. Може да възникнат неочаквани битови проблеми, които трябва да бъдат решени бързо. Разумно преценявайте обстоятелствата.

Стрелец – Днес не разчитайте на пълна свобода на действие. Смелите експерименти, новите начинания са нежелателни. Важно е да бъдете реалистични и внимателни към детайлите. Денят е благоприятен за творчество.

Козирог – Очаква ви противоречив ден. Много неща няма да вървят по начина, по който очаквате, ще се наложи да се сблъскате с някои неочаквани трудности. Но ще се справите със ситуацията, ще намерите начин да постигнете целите си.

Водолей – Денят обещава да бъде динамичен. Планетарното влияние обаче е противоречиво. От една страна, вие имате желание да действате активно, а от друга е възможна появата на обстоятелства, които спъват реализирането на вашите намерения.

Риби – Обемът на задачите нараства и вие сте готови да подходите отговорно. Насочете усилията и енергията си към главното. Звездите ви съветват да бъдете внимателни, да обмисляте добре действията си и да избягвате бързането.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия.

Целият ден е добър за работа. Хубаво е работата да бъде свързана с дома. Добре е излишната сексуалност да се трансформира в творческа енергия. Човек трябва да се справи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети