Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 20.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 20.07.19

Снимка:

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък

Овен – Във ваша полза ще бъде да проявите деликатност, толерантност, снизхождение. Правилната тактика ще помогне за балансиране на сложните взаимоотношения, а хармоничните съюзи ще станат още по-добри.

Телец –Ако решите днес да забавите ритъма на живот и работа, ще постъпите правилно. Намерете начин да съвместите работата с почивката. Няма да загубите нищо, ако отделите малко време да се отпуснете.

Близнаци – Добра идея е да отделите време за планиране, което може да засяга както професионалното развитие, така и личния живот. Вашата интуиция се засилва, благодарение на което вашите решения ще бъдат правилни.

Рак – Вниманието ви днес ще е съсредоточено върху домашните задължения, семейството, здравето или битовите грижи. Може би в този режим ще премине целия уикенд. Успехът в делата ви зависи от задълбочеността и вниманието към детайлите.

Лъв –Вашето предимство е гъвкавостта и способността да се адаптирате към бързо променящите се обстоятелства. Днес е по-добре да се откажете от активен социален живот и да се ограничите само в поддържането на целеви връзки.

Дева – Денят ще е успешен за новите идеи. Не забравяйте за чувството за мярка, защото можете да създадете проблеми за себе си без дори да разберете. Не предприемайте нищо важно, не бързайте.

Везни –Днес е може би по-добре да се уедините. Ако не можете да живеете без комуникация и контакти, поне се ограничете до най-подходящите, надеждни и полезни. Добро време за творчески дейности.

Скорпион – По-голямата част от деня ще бъде посветена на домашните дела. Може да възникнат неочаквани битови проблеми, които трябва да бъдат решени бързо. Разумно преценявайте обстоятелствата.

Стрелец – Днес не разчитайте на пълна свобода на действие. Смелите експерименти, новите начинания са нежелателни. Важно е да бъдете реалистични и внимателни към детайлите. Денят е благоприятен за творчество.

Козирог – Очаква ви противоречив ден. Много неща няма да вървят по начина, по който очаквате, ще се наложи да се сблъскате с някои неочаквани трудности. Но ще се справите със ситуацията, ще намерите начин да постигнете целите си.

Водолей – Денят обещава да бъде динамичен. Планетарното влияние обаче е противоречиво. От една страна, вие имате желание да действате активно, а от друга е възможна появата на обстоятелства, които спъват реализирането на вашите намерения.

Риби – Обемът на задачите нараства и вие сте готови да подходите отговорно. Насочете усилията и енергията си към главното. Звездите ви съветват да бъдете внимателни, да обмисляте добре действията си и да избягвате бързането.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия.

Целият ден е добър за работа. Хубаво е работата да бъде свързана с дома. Добре е излишната сексуалност да се трансформира в творческа енергия. Човек трябва да се справи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив