Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 20.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 20.11.21

Дневен хороскоп – събота – 20.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да получите примамливо предложение, но не вярвайте твърде много на всичко. Не бързайте и не очаквайте незабавни резултати – всяко нещо си има своето време. Ще успеете да изгладите конфликтна ситуация в семейството.

Телец – Ще е труден ден за мнозина представители на знака. Може да се сблъскате с недоброжелатели. Възможни конфликти – следете какво казвате и не влизайте в дискусии и спорове по сериозни теми.

Близнаци – Като цяло денят ще премине добре и ще успеете да реализирате плануването. Намалете изискванията си към другите и не критикувайте хората за недостатъците и грешките им – днес са много докачливи и нервни.

Рак – Не обръщайте внимание на чуждите интриги. Не се обезсърчавайте от критики – някой просто се опитва да ви ядоса. По-добре правете това, което обичате – това ще ви помогне да се разсеете от негодуванието.

Лъв – Днес не е денят да седите у дома като отшелници, защото Луната е във вашия дом на приятелството. Срещнете се с приятелите си, обсъдете с тях интересни теми. Ако не ви се излиза, може да се видите с тях и онлайн.

Дева – Освободете се от депресиращи мисли и не се впускайте в конфликти. Понижете изискванията си към другите, не очаквайте всички да станат идеални. Днешният ден е подходящ за уединение.

Везни – Денят е подходящ за уединение и да го посветите на себе си. Прекарайте далеч от приятели и познати. Разходете се из есенните паркове, насладете се на пъстротата на природата и размишлявайте за живота.

Скорпион – Освободете се от ограниченията, които сами сте си наложили и се отпуснете малко. Отнасяйте се по-спокойно към всичко, дори към работата. Не е нужно да сте напрегнати, за да бъдете отговорни или да вършите нещата. 

Стрелец – Звездите ви насърчават да се възползвате от пълния си потенциал. Ако има цели, които досега не сте били в състояние да достигнете, може да помислите кой може да ви помогне да направите това да се случи.

Козирог – Днес ще се почувствате дискомфортно, ако се окажете сред много хора. Не извършвайте неразумни и необмислени действия. Късметът ще придружава само благоразумните представители на знака.

Водолей – Бъдете по-внимателни. Планетарната обстановка изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение.

Риби –  Пуснете се по течението и просто следвайте интуицията си днес. Където и да ви отведе, ще бъдете на правилното място. Опитайте се да намерите баланс между собствените си нужди и очакванията на другите.

Съветите на Фортуна

Енергията на този ден е хармонична и не трябва да се нарушава. По всякакъв начин е нужно да се съхранява спокойствието. Препоръчва се физическо натоварване. Крясъците и безцеремонното поведение напълно трябва да бъдат изключени в този ден. Чувства като злоба, агресивност, завист проявени днес водят до падение. Противопоказни са и сексуалните занимания.

Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве, да се отдели внимание на децата и нуждаещите се, да се нахранят бездомните животни и птици.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати