Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 21 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 21 януари 2023

Дневен хороскоп – събота – 21 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако е трудно да се прецени сериозността на ситуацията, не бързайте да вземате решения. Особено днес не бива да бързате. Когато сте невнимателни, лесно можете да сгрешите. Потърсете съвет, приятелите ще застанат до вас при нужда.

Телец – Стойте настрани от спорни въпроси и помислете внимателно, преди да дадете съвет на някого, дори и да ви молят. Това може да се окаже лоша услуга. Не губете ценното си време, опитвайки се да задоволите нуждите на другите, когато имате по-добри неща за вършене. 

Близнаци – Влиянието на планетите ви дава неудържима активност, но повишената енергия може да доведе до пренапрежение и от там до грешни действия и конфликтни ситуации. Твърде е вероятно да преобладава лошо настроение през деня. 

Рак – Звездите ще ви дадат своята подкрепа, но вие не бързайте с нищо, по-скоро изчакайте подходящ момент. Бъдете креативни и ще блеснете, ще привличате вниманието на околните. Ще срещнете някой, който ще ви вдъхнови много. 

Лъв – Трябва добре да използвате този период, за да обмислите или извършите дейности, за които обикновено не стига времето.

Дева – Нали знаете, че и вие не сте перфектни, затова не отправяйте високи изисквания към партньора си и околните. За дреболии не си заслужва да си хабите взаимно нервите и енергията. Излезте и се разходете. Свежият въздух ще ви накара да се почувствате по-добре. 

Везни – Не се ядосвайте или разочаровате, ако не можете да изпълните задачите си. Това може да се случи винаги на всеки. Преценете ситуацията внимателно и определете приоритетите си. Да се стресирате заради дребни проблеми е глупаво и вредно за здравето.

Скорпион – Днес могат да се случат твърде много неща, не очаквайте голямо спокойствие. Най-вероятно вълнението ще бъде свързано със семейството и близките. Дошъл е моментът за решаване на проблеми, които обикновено замитате под килима.

Стрелец – Луната транзитира през вашия дом на парите, така че има тенденция да правите необмислени разходи. Старайте се да бъдете по-практични и избягвайте импулсивните действия и покупки. Можете да се поглезите в друг ден.

Козирог – Бъдете внимателни и не провокирайте конфликти. Можете да си причините проблеми, без да искате. По-приказливи сте от обикновено и несъзнателно можете да засегнете нечие болно място или да започнете тема, която ще доведе до разгорещена дискусия.

Водолей –Планетарните влияния днес могат да променят енергийния поток във ваша полза, което да ви донесе вдъхновение и усещане за единство със света. Може да намерите нова област на приложение за вашите способности.

Риби – Приятелите днес могат да станат както помощници, така и източници на проблеми. Звездите ви съветват да се доверите на потока от събития, да усетите новите тенденции и да ги използвате във ваша полза, ако можете. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е по-скоро неблагоприятна, има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема силите. Можете да се чувствате уморени, дори и да не сте правили нищо. За да избегнете това, концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване.

Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина колкото е възможно повече.

Луната е на празен ход от 17:53ч до 20:30ч. Новолуние настъпва в 22:54ч в знак Водолей.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети