Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 21.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 21.03.20

Снимка:

Овен – Днес на вашата ефективност може да се завиди. Звездите ви съветват да помагате на тези, които се нуждаят от помощ възможно най-често. В любовта ще проявите нежност и податливост към партньора си.

Телец – Добър ден за почистване на къщата: време е да изхвърлите всичко ненужно и да се настроите за пролетта. Опитайте се да спазвате дистанция с другите и да не приемате всичко, което се казва на сляпа вяра. 

Близнаци – Внимателно подбирайте близкото си обкръжение. Не бързайте да се сближавате с хора, в чието приятелско благоразположение не сте сигурни. Желанието ви да управлявате любимия човек вероятно ще предизвика протест от негова страна.

Рак – Трябва да се подготвите за преодоляване на препятствия. Дори ако нещо се обърка, не изпускайте от поглед основната цел и не изоставяйте плановете си. Звездите със сигурност ще ви възнаградят за постоянството ви.

Лъв –  Вземете самостоятелни решения и не се поддавайте на влиянието на другите, ако искате ситуацията да ви е от полза, а не да навреди. Това важи особено за въпроси, свързани с финансите и бизнеса (делата ви). Възможно е нечестни хора да се опитат да печелят за ваша сметка.

Дева – На този ден има вероятност за конфликт. Струва си възможно най-малко да общувате с другите. Трябва да сте сами и да мислите за плановете за бъдещето и това ще помогне да се избегне кавга, която е напълно ненужна.

Везни – Ще имате възможност за решаване на проблеми, възникнали преди много време. Има вероятност за разочарование в любовта и ще бъде трудно да се справите с това. Необходимо е да внимавате за здравето си и да избягвате преумората.

Скорпион – Скорпионите ще имат добър ден. Звездите ви предвещават неочаквана, но приятна изненада днес или в близките дни. За вас ще настъпи период на духовно прераждане. Бъдете внимателни в изказванията, случайно можете да кажете нещо излишно.

Стрелец – Звездите ви съветват да се вслушвате повече в собствените си желания и стремежи. Това не е период, в който трябва да се напъвате и да се насилвате. Работата, която ще свършите неохотно, насила, едва ли ще доведе до добри резултати.

Козирог – Този ден няма да бъде успешен и това може да се изрази във факта, че могат да възникнат конфликти с другите. Напълно вероятно е да почувствате раздразнение по отношение на околните хора.

Водолей – Днес представителите на знака трябва внимателно да претеглят всичко, преди да вземат решение или действие. Когато общувате с другите, опитайте се да разберете тяхното настроение. Хубаво е да отделите време, за да правите неща, които ви носят радост.

Риби – Внимателно трябва да обмислите своите решения, преди да се впуснете в тях. Вселената ви подкрепя в стремежа ви към промяна. В близко бъдеще ще можете да получите това, за което са мечтали толкова дълго.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден, посветен на вътрешния, духовен мир на човека. В него трябва да се забрави за материалното. Да не се отделя твърде много време на битовите проблеми. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното. Още един ден, в който не трябва да се изразходва напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма.

Добре е да се занимавате с медитация, тъй като има вероятност да получите интуитивно прозрение или да откриете изход от ситуация, която трябва да разрешите. Денят подхожда за слушане на музика, за разходка сред природата, за среща с роднини.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още