Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 21.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 21.08.2021

Дневен хороскоп – събота – 21.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Има опасност да влезете в конфронтация с хора, с които не би трябвало. Чувствате се раздразнени за някои неща, които са в застой. Планирайте плановете си методично и знайте, че бъдещето е пред вас, многообещаващо.

Телец – Днес е прекрасен ден, през който може да откриете, че нещата вървят гладко. Преди да направите крачка напред, уверете се, че имате здрава почва под краката си. „Нищо няма да ме спре“ - това трябва да е вашето мото за следващия период.

Близнаци – Днес вероятно ще бъдете в перфектна хармония с предстоящия ден. Разбира се, това ви изкушава да избягате веднага от реалността и трудностите. Хората възприемат вашата компания като успокояваща и приятна.

Рак – Оставете притесненията си настрана и се присъединете към приятелите си, като си позволите да изпитате сърдечно забавление и радост. Поставете усмивка на лицето си и ще видите как всяка врата, която посочите се отваря пред вас.

Лъв – Съсредоточете се върху отговорностите си и планирайте бъдещето си разумно. Разпределете ресурсите си, вместо да ги губите. Възможно е да имате колебания в любовния ви живот. Може би някой иска да играете различна роля във връзката си от тази, с която сте свикнали.

Дева – Ще трябва да вземете решения, които избягвате от известно време. Ако запазите спокойствие и не правите прибързани действия, ще се справите добре. Но бъдете внимателни, защото са възможни конфликти.

Везни – Нерешителността може да ви остави безпомощни на кръстопът в днешния ден. В същото време може да почувствате натиск, който ви принуждава да предприемете незабавни действия. Потърсете отговори в простите решения. Има повече от един възможен път. Решението ви винаги ще бъде правилното, ако сте убедени в него.

Скорпион – Уверете се, че приемате хората такива, каквито са в действителност, и не се фокусирайте само върху части от техните личности. Има няколко важни въпроса, които ще трябва да решите. Що се отнася до любовта и романтиката, трябва да поемете инициативата в свои ръце.

Стрелец – Денят ви носи полза с положителната си енергия. Знайте, че ще е добре да развиете лидерските си умения, така че не се колебайте да го направите. Трябва да запазите хладнокръвие по всякакъв начин, ако искате да разрешите проблемните ситуации.

Козирог – Навлизате в много благоприятен период за вашите планове. Планирайте и се подгответе съответно за приятните развития на нещата, които ще дойдат. Силната енергия на Марс ви дава сили да се преборите с препятствията.

Водолей – Днес, скъпи Водолеи, ще бъдете в летаргия, в резултат на която ще оставите задълженията си да се натрупват. Можете да правите творчески неща, за да се почувствате по -добре. Време е да си починете.

Риби – Вашата чувствителност ви помага да разбирате другите хора много добре, но също така може да ви постави на колене, ако позволите да се натоварите с техните проблеми. Старайте се да балансирате нещата. Погрижете се за себе си и вашите нужди.

Съветите на Фортуна

Колелото на съдбата е готово да се завърти отново и единствено от вас зависи към добро или лошо. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония.

Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати