Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 21.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 21.09.19

Дневен хороскоп – събота – 21.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи

Овен – Не отклонявайте предложената помощ. Днес ще ви е полезна като никога досега. Заедно ще направите повече, отколкото сами. Важното е да не забравите да благодарите подобаващо на тези, които са ви помогнали.

Телец – Използвайте сутрешните часове най-ефективно. В началото на деня ще бъде по-лесно да се справите с важните въпроси и успешно да проведете сериозни срещи, ако има такива. Вашите добродетели и таланти няма да останат незабелязани.

Близнаци – Благоприятен период за всякакви покупки. Идете да пазарувате. Вземете със себе си близки или приятели. Покупките, които ще направите, ще бъдат успешни и няма да съжалявате за изразходваните пари.

Рак – Като цяло денят ще бъде спокоен и ползотворен. Намерете време през деня да се отпуснете, за да възстановите силата си. Ще се справите със задачите си (или работата си) по най-добрия възможен начин.

Лъв – Ще се наложи вероятно да правите неща, които са ви неприятни. Рутинната и еднообразна работа ще бъде доста досадна. В някои моменти ставате непоносими, но любимите ви хора все опитват да намерят правилния подход към вас.

Дева – Денят може да е труден, но това не значи, че трябва да се откажете. Вие полагате повече усилия, за да реализирате плановете си. Бъдете съпричастни към близките си, проявете снизходителност към техните слабости (и грешки).

Везни – Първата половина на деня е благоприятна. Използвайте пълноценно това време, за да свършите повече работа. Идват ви на ум нови идеи, много неща могат да се преразгледат по нов начин и това ще е полезно. Следобед спад на активността.

Скорпион – Вие сте креативни и всичко, с което се заемете ще се справите. Изобретателността ви често ще изненадва околните. Въздържайте се от всякакви ексцесии, сега те са особено вредни за здравето.

Стрелец – С решителност и постоянство може да успеете. Не разчитайте на звездите (и късмета) да направят всичко за вас. Днес няма лесни победи. Може да се обърнете към приятели за помощ, ако имате нужда.

Козирог – Стартът на деня може да е труден. Въпреки факта, че днес натоварването ще е сериозно, вие няма да се чувствате толкова уморени. Насочете енергията си в съзидателна посока и бързо ще постигнете целите си.

Водолей – Първата половина на деня ще бъде много по-успешна от втората, особено ако я посветите на дела, в които можете да постигнете бързи резултати. Благоприятен ден за покупки. Ще бъдат успешни.

Риби – Следобед е възможен спад на активността. Ще е необходимо да си почините, за да си върнете силата. Може да правите планове, да помислите за бъдещето – това ще даде нов тласък на оптимизма ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи, можете да намерите брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно.

Следобед избягвайте спорове, конфликти, изясняване на отношения. Внимавайте какво казвате. Спазвайте правилата за безопасност. Внимавайте при работа с остри и режещи предмети.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети