Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 21.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 21.12.19

Дневен хороскоп – събота – 21.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще изпитате вихър от емоции, който ще ви накара да изживеете тези коледни дни с голяма интензивност, но сърцето ви моли за спокойствие. Трябва да се изолирате малко от външния свят и искрено да изразите своите чувства и притеснения.

Телец – Чувството за пропорция се губи, така че може да се появи пълната гама от емоции. Най-често любимите хора стават жертва на капризите и недоволството ни поради вътрешното ни състояние.

Близнаци – Възможно е да има напрежение в личните ви отношения. Трябва да преосмислите нещата и да придадете повече яснота на желанията си. Поддържането на безкомпромисно отношение и липсата на диалог може да ви причини неприятности.

Рак – Ще е добре да изясните болезнените ситуации от миналото, за да затворите глава от живота си, която ви разочарова и по този начин ще се отворите за нови възможности. Вашата магнетична и неспокойна личност ще привлече много специални хора на ваша страна.

Лъв – Не се отказвайте да балансирате и хармонизирате семейния живот, защото точно това трябва да направите. Може да се помирите с човек, когото обичате и да му предоставите втори шанс. 

Дева – Коледа събужда противоречиви усещания, но в ума ви ще има място само за положителни и успешни мисли. Юпитер ви служи като защитен щит, който ще ви донесе щастие. Ще се почувствате много по-добре и ще оптимизирате резултатите в други области от живота си.

Везни – Възможно е да преживеете някаква неприятна изненада. Бъдете внимателни в личните си отношения. Трябва да приспособите стремежите си към реалността, за да не получавате разочарования. 

Скорпион – Днес може да изхабите много излишни емоции и това да попречи на изпълнението на работата ви. Възможно е да възникнат проблеми с близките, у дома, секса или да се породи желание да потърсите нови усещания настрани.

Стрелец – Днес може да възникне проблем с парите - да са необходими допълнителни разходи за децата или семейството, или да се появят други недоразумения, свързани със семейните пари. Ако е възможно се въздържайте от пазаруване.

Козирог – Самочувствието ви ще се увеличи, а увереността в собствените ви сили ще ви накара да успеете в това, което сте намислили. Поемете инициативата и покажете колко струвате. Внимавайте за разногласия в семейството.

Водолей – Ако не сте сигурни какво правите или какво искате да предприемете, ще ви бъде трудно да постигнете целите си. Затова трябва да вярвате в себе си и да се борите силно за това, което искате. 

Риби – Ще бъдете много възприемчиви към другите, но без да изпускате от поглед интересите си. В любовта Венера много добре засилва вашата чувственост, но трябва да приемете някои неща, за да бъдете щастливи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят символизира заключените в човека жизнелюбие, сила на духа, като цяло огромен потенциал. Именно по това време сме подложени на неадекватни постъпки и решения. По-чувствителните натури днес ще имат понижено настроение, ще им липсва дух, ще бъдат обидчиви, несговорчиви, а мнозина даже агресивни. Негативните емоции се отразяват първо на самочувствието и настроението, после на друго – повишаване на кръвното налягане, безсъние, главоболие. Дихателните органи са уязвими. Избягвайте да дишате замърсен и застоял или твърде студен въздух, често проветрявайте.

На 21 и 22 декември е влиянието на квадратурата на Венера и Уран, затова в личните отношения бъдете сдържани, деликатни, внимателни, нежни, търпеливи, тъй като може да има неочаквани последици.

От 12:00 до 14:00 ч. е подходящо време да се търсят изгубени вещи.

От 13:47 ч. до 14:58 ч. Луната се движи на празен ход, затова не предприемайте нищо важно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети